5 oktober 2021

KalasGustavJobbOchRågadeMått

Halloj i stugan!

Pustar ut efter helgens arbete. Jag har jobbat tre nätter på mina "gamla" jobb. Först två nätter i Kungsängen och sen en natt i grannkommunens eminenta nattpatrull. Fullt ös på den sista natten och timmarna bara flög i väg....puuuuh! 

Nu har jag inte något inbokat alls förrän i slutet av månaden vilket gör mig lite stressad.  Men jag tror det kommer lösa sig, det har det gjort i alla fall gjort hittills. 

 Gillar det här stället, med egen busshållplats och allt 😋

Får upp så mycket minnen när jag jobbar här. 11 år sedan jag slutade p.g.a en galen chef. Det var här Gustav bodde sitt första år. Minns det som i går när Jessica hämtade honom ur den taggiga rosbusken där hans s.k matte slängt ut honom. Endast cirka 12 veckor gammal och kall, blöt, hungrig och livrädd. Lilla kissen 💚 Resten vet ni, han flyttade 1,5 år senare hem till oss och tog resten av familjen med storm. Blev Prinsen av Pettssonska Palatset och levde en makalöst fint kattliv tillsammans med oss och övriga trotjänare. 

 En av dom första bilderna på Prinsen jag tog här hemma 2007

Det var dagens nostalgitripp nu över till nutid. I fredags firade vi Rudolf som hade födelsedag. Det blev ett litet men mycket trevligt kalasande med endast en gäst. Och det var inte vilken gäst som helst utan världens bästa Ingrid. Vi bjöd på smörrebröd och vin. Dock inget vin till mig eftersom jag skulle jobba. Men smörrebröden var goda, köpta på Maries Delikatesser i Kungsängen.

I söndags hade vi ett ytterligare ett födelsedagsfirande. Den här gången var det resten av familjen minus Jogge som kände sig lite klen. Carlos var också hemma så Jogge slapp vara ensam.

Använd alltid störtkruka, kan eventuellt komma nedfallande föremål 😂

Födelsedagsbarnet och en aningen skeptisk Leandro

Vi åt en jättegod middag, glass till efterrätt och sen efter lek och pyssel var det dags för familjen att åka hemåt. Jag skulle vidare till jobbet. Rudolf fick ta disken och återställande av köket. Det är han bäst på.

I fredags var Alessia hos mig en stund. Vi hann med mycket som vanligt. Fika, bad, hoppande på studsmattan, lunch, Lusenspel, pussel och lite till. Hon är så gullig detta lilla barn 💕 klok, rolig och pratsam. Brås flickebarnet på mig, tro?!
  

Stella var ansvarig för morfars grattiskort. Tänk vad stor hon blivit, har svårt att fatta det. Nyss var hon liten och gullig nu är hon stor och gullig. Tappat sin första tand också...stort! 

Nu måste jag nog sluta mitt gaggande här. Ska åka till mamma en stund och röja runt, är inte helt nöjd med hennes boende längre. Försökt fått tag i ansvarig chef utan något resultat. Och jag som sällan gnäller men nu jäklars att råttet mågat....hrmm måttet rågat ska det vara. Vem minns inte hockeyspelaren Per Ledins klassiska mening från, kan det vara 2006?

HÄJ DÅ!

 Klockan 11.50: Plötsligt händer det....bokad två nätter denna vecka, jippie! 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar