28 augusti 2021

SipptunaJobbBarnbarnOchGrattis

Halloj!

Här står inläggen inte direkt som spön i backen, 10 dagar sen sist jag öppnade datorn men bättre sent än aldrig.

Har inte gjort så vidare värst mycket. Rudolf och jag tog oss en tur till Sigtuna och fikade på Plåt-Pelle. Varsin liten räkmacka och en kopp kaffe satt fint i solen. Var lite sugna på att prova den nya äventyrsgolfen men kände att det hade varit roligare om vi varit några flera som spelade. Roligare att spöa fler än bara Rudolf.....haha!

På vägen hem svängde chauffören plötsligt av till vänster strax innan Erikssund och fortsatte rätt in i skogen. Där visade Rudolf mig en gammal fin mack och en lanthandel. Rudolf hade för några år sedan åkt något veteranmoppelopp i krokarna och passerat dessa just dessa ställen. Jag blev nyfiken såklart, älskar ju såna här gamla pärlor.

Tror man kunde boka tid för ett besök, ska kolla upp detta vid tillfälle.

Nästa stopp var ett premiärbesök på Kvarnnibble Gårdsbutik. Där köpte vi en bit jättefin bit ryggbiff, färgglada körsbärstomater, gårdens egna ketchup och en bit ost. Kommer garanterat bli fler besök där. Allt var fantastiskt gott!

 
I måndags kom Alessia och Stella och höll mig sällskap.
 
 
Stella städade lekstugan och pratade i telefonen....


......medans Alessia skötte butiken.


Vi badade såklart. Alessia var nog i en hel timme medans Stella skuttade mellan badet och studsmattan.

Cesar hängde med oss hela dagen. Kanelbullarna från Wenngarns Bageriet gillade han inte men Alessia gav honom lite kattgodis istället. Det gillade han bättre.

Ja, det var väl allt jag roat mig med dessa dagar. Har inte haft några jobb på 14 dagar, skönt i och för sig att vara ledig men jag blev lite stressad  ett tag men kom på att det fortfarande var semesterperiod och vikarier säkert redan inbokade.

Men nu jäklars ha det vänt. Har i augusti jobbat nio nätter, hade kunnat bli flera men jag orkar inte jobba mer än max tre-fyra nätter i rad. Nio nätter är helt perfekt och jag kommer hålla mig flytande när septemberlönen kommer.

I torsdag jobbade jag på ett boende i Kungsängen tillsammans med två kollegor/vänner jag jobbat med mellan 1991 och 2008. Dom jobbar kvar fortfarande och det var en något märklig men väldigt kul känsla att kliva in på stället efter alla dessa år och få äran att återigen arbeta tillsammans med dessa stjärnor. Vi hade en del att prata om, alla dessa gamla minnen! Himla rolig natt och fler kommer det bli.

I morgon fyller Erika år. Uppvaktning, kindpussar, kalas och pizzabuffé framåt eftermiddagen. Längtar!

Grattis världens finaste Erika 💕 Älskar Dig 💕

Men den här då? När blev han så här stor? Emilies första Nikeskor från -86 på dom små fossingar.

Älskade Leandro 💕

Nu ska jag vila mig i form en stund innan det är dags att bege sig mot grannkommunen.  Såg att det skulle bli sol i morgon, jippie. Var ett tag sen man såg skymten av den.

Hej från mej!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar