16 augusti 2021

LangosVännerSpelOchStudsmatta

Hej på er!

Vilket väderomslag vi fick. Regnigt och "bara" 14 grader, ganska skönt ändå tycker jag. 

I lördags åkte jag till Carlos på eftermiddagen för att ta ut honom på en liten promenad. Familjen var på äventyr och Carlos var kissnödig. Så därför åkte jag och höll honom sällskap en stund. Eller han klarar sig men jag tycker alltid lite synd om honom när han är själv länge även fast jag vet att han nog i ärlighetens namn njuter lite av lugnet när hans tre småsyskon inte är hemma.

 
Carlos fick välja vilken runda vi skulle gå och han valde Lillsjöspåret, som oftast. Rundan tog en hel timme, finns massor med träd att lukta på där. När vi kom tillbaka hem myste vi och hade det obligatoriska godisregnet sen åkte jag hemåt. Hade lite att fixa med hemma eftersom det var ett gäng vänner på ingång.
 
 
Nämligen det här glada gänget plus Anne som fotograferade och minus Inger som befann sig på annan ort. Kanske därför som Niclas ser livrädd ut!
 

Till Musse hade jag dukat fint på golvet i uterummet. Tre utvalda tuggben från Carlos bensamling, ett hjärta av godis och fräscht vatten och jag tror han kände sig välkommen. Hela kvällen smaskade han på tuggbenen, lilla fina Musse.
 
Det var så himla länge sedan Rudolf gjorde langos och jag blev jätteglad när han föreslog det (eller egentligen var det min idé kom jag på) Det är fantastiskt gott med frasiga langos, fast jag tyckte stenbitsrommen ser lite suspekt ut. Köpte den jag alltid köper men den här var mer kompakt och ful. Huvudsaken att den smakade bra och det gjorde den. Rudolf ser lika glad ut som alltid på bild. 

Vi drack vitt vin till från favoritvingården. Bl.a en ny sort vi aldrig tidigare har kunnat beställt, himla god den med. Blev en klar favorit hos mig.
 

Redo att hugga in!


När vi var mätta som troll och hembiträdet hade dukat av så plockade Ingrid fram sitt medhavda spel "När då då?" Det är så himla roligt. Det frågas efter årtal, specifika händelse m.m. Och visst, man tror man har koll och minns....men nääääe det gör man inte alls.

 
Vi spelade flera omgångar...utan att nämna några namn vann ett visst lag inte en endaste gång.....
 


......medans vissa vann flera gånger. Men sen fick dom också nästan alltid ett bra utgångsår att gå efter. Är ju tämligen enkelt att lista att ut filmen Kellys Hjältar hade premiär EFTER någon biblisk händelse för sjumiljoner år sedan 😀 Grattis Team Ingrid & Peter! När får Team Anne & Ewa revansch? Fast vi vann faktiskt en gång.

 
Tack kära vänner för att ni kom. Det här gör vi om snarast tycker jag. Var länge sedan jag skrattade så här mycket. Jag hade hoppats på att frågan om den föräldralösa Cortinan skulle dyka upp, men den kom aldrig. Inte alltid lätt att läsa rätt i mörkret.
 
 
I söndags åkte jag med Rudolf till Kungsängen. Han skulle fixa lite i Emilie och Jogges kök medans jag myste med barnaskaran. 
Vi packade med oss Stellas studsmatta hem. Den fick hon utav oss i treårspresent 2017 men den har inte varit uppsatt på deras tomt på flera år nu. Tror faktiskt bara det var 2017 och 2018. Detta beroende på att dom inte får ha studsmattor på tomterna där dom bor. Lite synd anser jag men regler är regler och till för att följas. Alessia har aldrig hoppat på den, hon föddes 2017. Tycker det är synd att dom inte kan använda den så nu står den på vår baksid och väntar på tjejerna. Ett lite lockbete att få hit dom oftare förHOPPningsvis 💗där fick jag till det!
Men innan vi släpper lös dom på mattan måste Jogge kolla så vi har satt ihop den ordentligt och inte missat någon viktig säkerhetsgrej.


Liten Stella exakt för 4 år sedan 💕 laddad till tusen att inta studsmattan.

Ha en fortsatt bra dag alla mina vänner!
 
PS: Märk väl att Rudolf ser precis likadan ut, samma kläder och står exakt likadant när han läser instruktionerna 2017 som 2021, hahaha!
 
 
 

 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar