25 mars 2022

Längesen

Länge sen sist, hinner inte med någonting mer än jobba och sova känns det som. Är väl kanske enda nackdelen att frilansa. Har svårt att säga nej och försöker i dagsläget vråljobba så jag kan vara ledig några veckor i sommar. Som timanställd har man ju ingen betald semester så det gäller att jobba på och försöka spara så det finns utrymme för lite roliga semesteraktiviteter också. 

Senaste veckan har jag jobbat hattigt. Jobbat två nätter ledig en, jobbat två och ledig en och nu jobbar jag två och är ledig en och avslutar kommande måndag med två nätter till. Tur att jag inte har några sömnproblem i alla fall. I går sov jag till 15.30, välbehövligt. Men att jobba mycket med bara en natts återhämtning mellan passen sliter dessvärre otroligt mycket känner jag. Är galet trött!

Har börjat jobba på ett tredje ställe, ett ställe som visade sig vara ett riktigt trevligt ställe dessutom. Känner många av personalen och faktiskt känner jag igen en del boende också. Nybyggt, fräscht, modernt och jättefint. Inte blir jag sjuk heller, här finns inget mögel eller fukt alls men sen att det skulle ta tio år att få huset byggt efter att jag slagit larm, otroligt.

I natt och i morgon är det jobb i Kungsängen tillsammans med min gamla vapendragare M som jag jobbade ihop med under 17 år, ska bli jättekul. 

 Cesar håller koll.

Julafton kom tidigt i år 😋

Häromdagen fick jag och Anne en specialleverans från det stora gula huset 50 mil söderut. Är så glad att jag har en snäll vän som shoppar åt oss när tiden inte hinns med för ett besök. Tack rara du! Allt satt som en smäck dessutom, glada tjäjer!

Förra helgen hade vi lillfisen på besök, det var mysigt. Självklart läste jag godnattsaga för honom som han önskade, sen sov vi hela natten som två små snarkande grisar. Klockan 9.00 drog jag hurtigt ut tröttmössan på en uppfriskande morgonpromenad, han var inte vidare värst pepp på det, stackarn.

Gjorde världens fynd i går! Såg på Instagram att en utav våra secondhandbutiker här i Bro hade lagt ut en bild på en rottinggrupp. I går när Rudolf kom hem åkte vi dit och kollade om den fanns kvar och tro det eller ej, det gjorde den. 

Nu var den liiiite större än vad jag hade tänkt mig men jag kunde inte släppa den. Den var så fin och billig, rottingmöbler är ganska dyrt att köpa annars. Några av dynorna var något solblekta men inget som stör, lite filtar så är den saken ur världen.

Vi slog såklart till och sen följde en halvtimmes Tetrisspelande för Rudolf ivrigt påhejad av mig. Men säg det som inte han klarar. Efter lite stånkande och stönande så var allt på plats och vi körde i väg hundra meter tills vi kom på att vi glömt glasskivan till bordet. Vände och fick helt otroligt plats med den också.

Som jag misstänkte var bordet alldeles för stort så där måste vi skaffa ett mindre men det är nemas problemas. Nu väntar vi bara på solen och värmen och invigning av nya sittgruppen. Men det ska tydligen bli skitväder i helgen igen så den stora invigningen får vänta.

Tänkte ta mig en tur till lilla mor efter lunch. I måndags när jag var där hade hon.....lyssna på den här..varit ute på promenad med sin kontaktperson! Whohooo, guldstjärna till personalen som lyckades få med mamma ut. 

Nu tackar jag för mig, går in i arbetsbubblan och återkommer när kraften och tiden återfinns. 

💛💚💙 Längtar efter er 💙💚💛


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar