7 april 2020

GoOchGladKexchoklad



Hoho!
Är jag saknad? Hoppas en liten smula i alla fall.  Status i sjukstugan är numera som vanligt. Rudolf jobbar och jag mår också bra. Är som tur är långledig nu så jag får vila mig i form ytterligare några dagar. 
Precis som jag inte har vilat tillräckligt? Lite lätt rastlös är jag av att bara vara inne och glo.
Fast jag vet inte om jag inbillar mig men jag tycker jag blir lite flåsig och pipig i andningen bara av att dammsuga eller röja runt. Fick härom dagen för mig att iordningställa uterummet inför våren och efter det var jag helt slut.
Tänk på alla stackars människor som sitter i hemmakarantän utan vare sig balkong, liten täppa eller sällskap.
Jag skulle lätt bli galen. Har till och med börjat spela Candy Crush igen och har haft obegränsad skärmtid dessa veckor, vågar knappt titta hur många timmar det blivit.
Jag har självfallet följt restriktionerna och hållit mig inomhus minst 48 timmar efter sista symtomen.

I går var jag ute på byn. Jag var till mammas servicehus och levererade mer pengar till hennes inköp. Passade på att handla lite fina påskblommor, fikabröd, frukt och yoghurt till henne när jag ändå var i centrum.
Snälla Malin som jobbar i servicehuset och jag hade telefonkontakt. Hon kom så snällt ner och hämtade kassen medans jag stod tre meter i från. Vi pratade lite och hon sa att typ all personal var sjuka och vikarier som som dom lyckats få in får jobba dygnet runt. Läget är som på alla andra äldreboenden och sjukhus, fruktansvärt.
Förra veckan var det fyra bekräftade fall i huset och det är säkert flera nu. Personalen har såklart tystnadsplikt men märkligt att då kommunchefen berättar i lokaltidningen om antal fall. Detta var för drygt en vecka sedan så risken är stor att ännu flera är drabbade.




















 Nu blir det bildvisning i storformat: 
Rådjuren på besök som vanligt.


 Rudolf fixar allt här hemma. Städar......


 ......förser mig med vin........


 ...och mat! Chevrepizza när den är som godast!


Stella och Emilie kom på distansbesök en dag. Med sig hade dom fina blommor och glass!
Älskar blommor och glass!


Den här lilla loppan och jag har facetimat flera gånger.
Det är så roligt!


Carlos som älskar sol och värme har varit och hälsat på mig.


Efter två månaders annonserande på Blocket var det till slut någon som var intresserade av våra fåtöljer. Hade precis dagen innan tänkt ta bort annonsen. Ibland har man tur och 4000:- plus på kontot från en mycket glad och nöjd köpare.

Vi valde att sälja alla åtta fåtöljerna eftersom dom blev för stora och klumpiga i uterummet. Visserligen väldigt fina och bekväma men dom tog för stor plats. Vi kan inte spara på allt.....(som vi redan gör)


Mitt Botanium växer så det knakar. Ryms inte längre i fönstret, nu väntar jag bara på tomaterna....

 Ja, det var väl allt jag hade att berätta. Inte mycket men i alla fall något. Nu vankas det lunch!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar