29 april 2020

TomaterBarnbarnOchSaknarGustav



Hej på er!
Ni är som tur är en liten skara som läser bloggen fortfarande, trots att antal inlägg inte direkt haglar.
Det händer inte så mycket just nu att skriva om. Gör ingenting mer än jobbar, håller mig hemma, sover, blippar på telefonen, handlar när det är nödvändigt, pratar med mamma i telefonen och hälsar på barnbarnen någongång emellanåt.
Vi är som tur är symtomfria hela bunten och det får vi vara glada för. Tycker det räcker med antal drabbade nu, längtar tills allt blir som vanligt igen.

I går blev längtan för stor efter barnbarnen. Jag följde med Emilie och hämtade mina små hjärtan på förskolan. Båda tjejerna blev jätteglada och vi skyndade oss hem för att leka.
Först lekte vi frisör och jag var kund. En tämligen hårdhänt frissa kammade och "flätade" mitt hår och till sist fick jag ett unicorndiadem som slutfinish. Vacker som en dag!
Vi tittade på barn-tv där vi såg ett program där dom gjorde "hundbajs" av chokladbollssmet. Det gillade Stella som fnissade högt och jag råkade lova att det skulle vi göra någongång vi med och bjuda på.

Jag stannade på middag och vi åt goda våfflor med sylt och vispgrädde. Nyttigt, kalorisnålt men framförallt gott.

I natt och i morgonnatt jobbar jag för att sedan vara ledig i helgen, tack gode god för det. Gillar inte att jobba varannan helg.
Nästa vecka är det hästvecka igen. Måndag, tisdag och hela helgen, inget jag längtar till direkt.
Längtar till semestern men det verkar vara högst oklart hur det blir med den i dessa hårt belastade coronatider.


Drygt 2 månader efter starten av mitt botanium ser mina tomatplantor ut så här. En meter höga och med några gröna små tomater på gång. Snart står jag på torget och säljer tomater.


En sällan stillastittande men ack så underbar liten Alessia med halväten chokladboll.
❤❤❤


I morgon har vi saknat vår lilla Gustav i 7 månader 
❤❤❤ 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar