19 februari 2022

HjälpredaMelloGnälligtOchBagge

Hej på er grevar och baroner!

Ytterligare en vecka har gått, en vecka i sakta och lugnt tempo. Har haft väldigt ont i nacken och kroppen sedan vurpan förra torsdagen. Har fortfarande ont men som tur är har huvudvärken släppt. Känner mig "sned" i nacken något som säkert är lätt fixat om jag fick besöka en naprapat, men det får jag inte. Eftersom jag har en totalt utsliten halskotpelare samt ett diskbråck i nacken är det förenat med livsfara att låta någon manipulera min nacke. Stränga och hårda ord från läkaren på Spinecenter. Minns att han sa att jag kan mer eller mindre bryta nacken om jag nu skulle gå till en naprapat/kiropraktor. Så skör är alltså min nacke med sju totalhaverade halskotor.

Nog med sjukdomsprat, nu över till något annat. Jag har inte jobbat en endaste natt sen vurpan, tackat nej till jobberbjudande. Jag hade helt ärligt aldrig varken orkat eller vågat med den smärtan. Men nu så är jag på gång igen, jobbar måndag och hela nästa helg. Känns bra, längtar efter mina kollegor.

I söndags ville Alessia komma och leka hos oss och det fick hon, jag förklarade att jag hade ont i nacken och att det fick bli lugna puckar. Inga problem alls för henne, hon är en smart tjej som förstår. Lite tragiskt att hon är uppfödd med min onda nacke. Minns att min smärta debuterade samma natt som Emilie och Jogge åkte till BB och jag var hos Stella och Carlos. Sov ingenting på natten eftersom jag hade så satans ont i nacken. Så mitt diskbråck och Alessia är exakt lika gamla.

Åter till söndagen...Rudolf jobbade i garaget hela dagen och Alessia ville gärna hjälpa till. Hon gillar att vara i garaget. Hon sågade, skruvade, spikade och dammsög upp allt sågspån. Så duktig tjej och jag tror hon hade jättekul därute med morfar. Hon ställde tusen frågor till morfar "Vad är det här?" "Vad gör man med den?" "Behöver du hjälp, morfar?" o.s.v.

Alessia gillar att dammsuga så hela nedervåningen blev noga städad av vår lilla tjej. Vidare så bakade vi en rulltårta, spelade spel och ritade. Spela spel med henne förresten, hon är otroligt tävlingsinriktad och jublar YES! så fort hon vinner, ganska duktig på att fuska också...haha. När klockan blev framåt 16.30 var det dags att återförena barnet med sina ordinarie vårdnadshavare.

Carlos har fyllt 9 år och det firades stillsamt med paket, pussar och några få godisar. Min lilla fina Carlos💙

I kväll är det delfinal 3 i årets melodifestival. Tror kvällens deltävling blir mest svårtippad. Har haft 5 rätt dom tidigare tävlingar. Det är bra! 5 rätt av 7. I kväll tror jag bestämt att våran folkkäre Anders Bagge tar sig direkt till final. Låten är grym! 

Och med det sagt kommer här lite bilder från veckan:

 
Min vilda gissning!



Gott med pasta och köttfärssås 😍

Glömde! Har ni testat att ha lättfil istället för mjölk i kaffet? Gör inte det! Fick kaffet serverat en kväll av Rudolf, smakade surt och konstigt och jag frågade om mjölken var sur. Nääe, det tror jag inte svarade pojken, jag tog den tredje förpackningen till vänster som står i dörren. Jag gick och hällde ut kaffe eller snarare den gryniga massan i slasken, och öppnade kylskåpet. Han hade tagit lättfil i kaffet...haha! Vidrig kombination!

Snart dags för lördagskäk och maybe baby ett glas Chablis.

Simma lugnt, mina vänner 💕



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar