4 februari 2022

FullFartMotHelgen

 

ÄNTLIGEN, blir allt som vanligt igen eller kanske inte exakt som vanligt men för mig personligen kommer vi i alla fall kunna gå på Mellofinalen och då blir jag glad! I år kommer vi även vara med på klubbens gemensamma middag, för- och eventuellt (om vi orkar!?) efterfest. Anne har fullt upp med hotellbokning och planering. Heja dig! Glad och tacksam att du styr upp allt och lite till.

Nu har vi klivit in i 2022 års andra månad, vad fort det går. En jobbhelg på ingång för mig, två nätter i Kungsängen och en i Bålsta. Bra med variation. Missar dessvärre första deltävlingen i Melodifestivalen. Gör inte så mycket, får kolla en annan dag.

I morse vaknade jag 5.00! Kan bero på att jag slocknade 21.00 och hjärnan tyckte väl att jag var färdigsoven. Låg och lyssnade igenom 1-minutersklippen av morgondagens bidrag.

Min vilda gissning är så här: Theoz går direkt till final, inte för att låten är topp utan mer för att han är poppis bland den yngre generationen. Sen hoppas jag att Cornelia Jakobs tar den andra finalplatsen. Hennes låt Hold me closer tycker jag är jättebra, fast då har jag ju bara hört 1 minut.

Malou och Robin gissar jag går till semifinal (tidigare andra chansen) Därmed åker Shirley, Omar och Danne ut. Eller kanske Omar och Malou byter placering med varandra? En sak är i alla fall säkert och det är att resultatet blir alltid ett helt annat, precis som det ska vara. Det är sen gammalt! 

Men vad sjunger Malou egentligen, hon sjunger BANANAS men hon bokstaverar något helt annat B-A-N-A-S....hur tänkte låtskrivarna där? Som språkpolis väljer jag att vara tyst.

I onsdags var jag hos Leandro en liten stund medans Emilie hade ett litet ärende. Vi lekte, läste bok, åt macka och gick och hämtade Alessia från förskolan. Sen hann vi inte mycket mera. På söndag får jag träffa hela min familj när dom kommer till oss på en liten spontan familjemiddag. Vi träffas trist nog alldeles för sällan.

Nu ska jag hoppa i kläderna och åka och handla helgens mat och lite annat på The Big W. Resten av dagen blir det nog en del vila och laddning inför helgens jobb. 

Längtar mest till söndag då alla mina 💖💖💖💖💖💖💖 förhoppningsvis anfaller mig.

Ha det bra och trevlig helg mina vänner!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar