30 januari 2022

AntiStormOchHejaSverige

God eftermiddag i stormen!

Vilket skitväder vi har i landet! Fast i ärlighetens namn tycker jag inte det blåser så mycket just där vi bor. Men läser man på Facebook är det många som verkar ha eller har haft strömavbrott, dock inte hos oss ännu. Kommer bli lagom kul att åka runt i grannkommunen i natt och riskera att hamna i diket. Det är tydligen snorhalt eller fastna i någon hiss. Jag kommer välja trapporna, var så säker.

Annars i den snart gångna helgen har jag inte gjort något vettigt alls mer än SOVIT! Sover som en stock numera vilket är högst ovanligt för mig. Känner mig gammal och sliten och det är jag ju också.

Fast nu kom jag på att jag visst gjort något vettig i helgen, igår var vi hos världens bästa Ingrid och fikade på eftermiddagen. Hon hade som alltid bullat upp med massa goda hembakade bullar och kakor. Hennes saffransbullar innehållande vit choklad....herregud så goda! 

Jag har varit i Kungsängen och hjälpt till med barnbarnen en gång också. Det gör mig glad! Hjälper mer än gärna till om jag är vaken. Är väl mest trött och sover känns det som för tillfället. Hinner aldrig träffa mina fyra små hjärtan. Ska försöka få till en familjemiddag här på söndag. Hoppas alla vill och kan. Erika har jag inte träffat sen före jul! Det är säkert flera månader sen hela familjen var samlad tillsammans, längtar efter allihop, alltid 💛


Lilla Leandro i full fart med att plocka in toalettpappret i tvättmaskinen, han är så gullig och duktig. Mormors minsta lilla hjärta som ska börja förskolan nästa vecka. Vad fort tiden går!

Sååååå trött på dessa jönsar som kommer med skräckhistorier om vaccinet som dom googlat fram.

Tycker självklart att det skulle vara ett krav att vara vaccinerad när man jobbar inom sjukvården och framförallt inom äldreomsorg/hemtjänst. Våra gamla och sköra människor måste vi vara rädda om. 

Nu dags för handbollsfinal. Sverige mot Spanien, heja Sverige!

Tack och hej från mej 💞


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar