11 februari 2022

JobbPraktvurpaMassaMusslor

Sådärja! Nu parkerar jag mina arbetsskor ett tag i alla fall över helgen. Det har blivit liiite mycket jobb, självvalt såklart. Har jobbat 7 nätter hittills i februari och då har vi bara kommit 11 dagar in i februari. 

Enda nackdelen med att frilansa som jag numera gör är att jag är rädd att tacka nej, då kanske jag inte får några fler erbjudande. Vet att det säkert inte är så men i min hjärna går dessa tankar.

Snorhalt ute fortfarande och livsfarligt att röra sig utomhus och det blev jag varse om igår när jag på eftermiddagen skulle åka till mamma. Har inte varit där på två veckor eftersom det varit besöksförbud. 

Jag halkade vid bilen, ramlade som en kägla rakt bakåt. Det gick så fort! Slog bakhuvudet ordentligt i den isiga asfalten. Låg kvar en stund, kände efter och undrade vad fasen det var som hände. Huvudvärken kom direkt och likaså bulan bak på huvudet. 

Idag har huvudvärken blivit lite bättre men nacken gör ont. Blev väl säkert som en liten whiplash i min redan onda nacke. Känner mig rejält mörbultad i hela kroppen och är lite blå här och där. Blir fortsatt vila hela helgen och ett eller flera varma spabad kommer göra gott.

Dags för tant att skaffa broddar eller ännu hellre Icebugs. Eller det bästa vore väl ändå att vintern och isen smälter bort snarast. 

I kväll vankas det gott käk a´la Rudolf. Vi hade bestämt att vi skulle äta Libapizza ikväll och att han skulle handla på väg hem från jobbet. Blev ändade planer eftersom han råkade slinka förbi en fiskdisk på vägen hem. Pilgrimsmusslor till förrätt och blåmusslor till varmrätt, mmmmmmums! Älskar musslor! 

Libapizzan får vi äta i morgon i stället. 

Mello deltävling 2 i morgon. Ska ta och lyssna på bidragen nu och tippa vad jag tror. Förra deltävlingen hade jag 5 rätt. 

Lilla Cesar är tillbaka hos oss, ett säkert vårtecken och ingen blir gladare än jag.

Trevlig helg mina vänner💗




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar