10 juli 2018

KämparPå

Så har några dagar i livet passerat igen. Varma, soliga lata dagar där jag faktiskt inte ägnat mig åt mycket mera än att vila.
Jag är glad att jag har en familj och vänner som gör sitt bästa för att jag ska må bra.

Jag älskar vårat uterum och ligger mycket i soffan med Gustav på magen.
Rudolf förser mig med ett jämnt flöde av mat och dryck. Gillar vår nya grill. Lite oense om vad den liknar...ekollon, kinderägg, handgranat eller julgranskula? Fin är den i vilket fall som helst och maten smakar gott som tillagas där i. Tur att jag har Rudolf. Tredje sommaren han "tar hand" om sin klena fru. Han gör nämligen allt här hemma medans jag inte gör ett dugg förutom när Stella, Alessia eller Carlos kommer, då leker jag med dom såklart men blir förstås väldigt trött.


I lördags kom mina små älsklingar och förgyllde tillvaron. Älskar när dom är hos oss ❤ allt blir så mycket roligare.
Vi grillade korv till lunch och småfisarna var nöjda att sitta vid sin egna lilla uteservering.
Carlos är beredd....Alessia brukar alltid "tappa" eller bjuda honom på något gott.


På kvällen blev det ca 5 km promenad på bryggorna där vi har båten. Dags för den årliga båtvakten.
Förra året hade vi en alldeles för liten matsäck med oss så i år hade vi gjort en rejälare.



Tyckte synd om Rudolf. Redan vid 23-tiden kämpade han mot tröttheten och höll på att gäspa käken ur led. Jag hade mer problem med all mygg, hjälp vad envisa dom var.


I söndags ringde Stella och villa sova hos oss. Klart hon får det. Hon kom på eftermiddagen och vi överraskade henne med ett litet tält. Älskar att se hennes glada, glittriga ögon när Rudolf och Owe monterade det. På fem minuter hade hon fixat mysfaktorn i tältet, tror Ernst och övriga inredare lätt har fått sig en svår konkurrent. Dynor, kuddar, filtar, uteleksaker, fotboll, en spegel, böcker, penna, papper och lite andra oumbärliga saker man behöver i ett tält.
Just filtarna var nog inte direkt nödvändiga eftersom det var galet varmt i det lilla tältet.


Vi lekte i tältet hela dagen. På kvällen låg vi på varsin dyna och tittade på film på Ipaden och vi hade det riktigt mysig med lite chips som tilltugg.





















I går hade vi fullt upp! Stella började med sovmorgon likt en tonåring till 9.00 medans jag vaknade 4.00. Vi fixade frukost som vi tog med oss ut i tältet. Stella var så lycklig att få äta frukost i tältet även fast jag satt/halvlåg högst obekvämt. Den glädje i blicken i när jag föreslog frukost i tältet...obetalbar! "Det är våran hemlis mormor, säg inget till pappa!"
Vidare hade vi planer att vi skulle städa lekstugan, handla pysselgrejer, leka, äta rullsmörgås, gå till lekparken, vattna och lite till.

Storstädningen av lekstugan gick galant. Stella gjorde i stort sett allt själv. Sorterade grejer, kastade det som var trasigt, dammade, tvättade fönster, sopade och moppade golvet. 
"Jag är så bra på det här mormor" sa hon nöjt. Klart du är älskade vän, svarade jag.


En utav mina allra bästa vänner
Vi har så roligt tillsammans


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar