5 juli 2018

MinaBästaÄrMittAllt




I dag har det var en bra dag. En dag då jag knappt inte hunnit med att tänka, grubbla eller att vara ledsen. Stella, Jogge och Rudolf hade bestämt att dom skulle ta sig en tur med båten och jag stannade mer än gärna hemma med Alessia och Carlos.

Alessia är en aktiv liten ettåring, ständigt på språng och med bus i blicken. Man känner verkligen att man lever och jag är ju dessvärre inte 30 längre.
Hon hann under den första timmen med att hälla ut två vattenskålar, klättra i trappen, dela med sig av lunchen till Carlos, hälla ut en burk kritor, kultivera jorden i uteblommorna, sortera schampoflaskorna i duschen, klättrat och provsuttit sofforna ute och inne, ätit en banan och jag har väl aldrig varit så svettig i nackhåren.
Lilla älskade Alessia, du är fantastisk....men jag måste erkänna att det var ganska skönt när du sov en timme i vagnen ❤
Då kastade jag mig i hammocken tillsammans med Carlos och och en mugg kaffe.


Premiärlek i lekstugan. Klart korvungen grabbade tag om en leksakskorv det första hon gjorde.


Sen slängde kocken in korven, en fiskpinne och Foppatofflorna i ugnen. Denna leksaksspis som min pappa gjorde till mig i för ca 54 år sedan. Håller än!


 Tänk att lilla rumpan precis fick plats i den nyss påfyllda vattenskålen.
Bra uppsugningsförmåga på dagens blöjor måste jag ändå säga.


Fick den här fina bilden av Jogge. En lycklig Stella som äntligen får åka morfars gamla fina träbåt.
Hon tyckte sovrummet var extrafint!

Morfar blir som alltid trött på sjön och la sig för att vila. Stella väckte honom efter en stund genom att blåsa vackert i visselpipan som fanns på flytvästen...underbart!

I natt tror jag faktiskt att jag kommer att kunna sova, något som jag har stora problem med för tillfället. Ständigt trött men svårt att sova, hemskt!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar