1 juli 2018

Helgen

  
Räkor till middag!




 

 

 

Haft en mycket bra helg tillsammans med dessa ljuvliga lyckopiller.
Mår så mycket bättre när jag har något annat att tänka på. Att få umgås med glada, normala och positiva människor är alltid bäst.  Har till och med skrattat en smula.
Vi var till Skansen i lördags, var säkert 10 år sen jag var där sist. Gillar inte djurparker egentligen eftersom jag tycker att djuren hör hemma i skogen eller på dom breddgrader dom kommer i från. 
Inga djur trivs instängda är min åsikt. Men hästar, kossor, grisar, lamm, getter, gäss, änder och resten av gårdsdjuren är mer okej. Dom såg ut att ha det bra, fast Stella tyckte fåren luktade bajs.
Brunbjörnarna valde vi bort att se på, är alldeles för deprimerande.
Emilie hade fixat en god pastasallad som vi lunchade på picknickfilten bland måsar som flög över huvudet på oss. Alessia tyckte det var spännande! 

Var helt slut när jag kom hem, känns att man mår skit, jag orkar ingenting.



Idag var vi till Wenngarn en stund. Det var bakluckeloppis och massor med folk. Lilla familjen kom också dit och jag blev glad att få träffa mina små hjärtan även idag.
Stella hittade sin kompis Iris och dom lekte i lekparken och hade jättekul. Blir glad i hjärtat att se glada barn!
Jogge lånade morfar Lennarts golfbil och det var två riktigt glada småtjejer som åkte runt området i golfbilen och vinkade kungligt.
"Se lite glada" ut sa mamma Frida när jag skulle ta kort. Och genast så fyrade dom vant och proffsigt av varsitt leende.


Lyckliga barn
❤❤❤ 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar