19 april 2021

FinfrämmatOchSol

Ny vecka och dessutom med en stor gul värmande sol. I lördags var min lilla Alessia på besök och det var full fart hela tiden. Vi hade så roligt. Men såklart önskar jag att jag kunde hänga med lite mera, smärtan och orörligheten hindrar mig från mycket. Eller mycket, typ allt skulle jag vilja påstå. Som tur är så är det bra att försöka röra på sig och hålla i gång men eftersom varenda rörelse gör så ont blir jag begränsad. Denna smärta stör mig något så vansinnigt.

Alessia är en underbar liten självständig tuff tjej. Hon kan det mesta och pratar som dom flesta andra i släkten d.v.s mycket, oavbrutet och för jämnan. I bland får man försöka dölja skrattet, alla dessa gånger hon säger något högst otippat eller väldigt roligt. Och det är ofta kan jag lova.

Städpersonalen på plats

Att Alessia gillar allt vad bollar och bollspel heter har inte undgått någon. Medans jag plockade undan frukosten och borstade tänderna gick Alessia ut och förberedde för morgonens aktiviteter. Gulligt att hon radat upp alla bollar på en Diggiloofilt💜


Pannkakslunch var beställt och vi satt ute på verandan i solen och åt. Var så mysigt men väldigt varmt. 

Mormor i Alessias solglasögon, vad tokigt 💗

Nu är jag ledig ett par dagar till och ska inte jobba förrän på onsdag och torsdagsnatt. Jag ska strax bege mig till frissan och i morgon ska jag träffa min andra Ingrid för en trevlig utelunch i solen. 

Tycker jag hunnit med massor den här långledigheten, nu är det bara 12 dagar tills nästa sköna långledighet, jippie! Tänk att jag är så löjligt nöjd med mitt schema?

Ut i solen med er nu 💕


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar