5 juli 2021

KalorierBröllopKatterOchBarnbarn

Äntligen måndag och ledig vecka på ingång. Sov fortare än vanligt idag efter helgens arbete vilket jag känner av nu så här på kvällskvisten. Blir tidigt sänggående i kväll för mig. Fast vis av erfarenhet vet jag att jag inte kommer komma i säng särskilt tidigt.

Hälsade på en lite halvrisig mamma idag. Hon var yr och kände sig inget vidare. Men en liten stund orkade hon sitta uppe i alla fall och hon åt både jordgubbarna jag hade med mig och dom sedvanliga pecanwienerbröden till kaffet. 

Åkte direkt till Kungsängen för att träffa mina fyra gullfisar. Jag hade en stund tidigare fått ett sms från Emilie som frågade om jag ville komma och smaka på freakshakes som dom skulle göra. Jag var helt säker på att hon stavat galet, hon menar nog fruktshakes. Freakshakes, aldrig hört talas om!

När jag kom var det full aktivitet vid köksbordet. Tjejerna hade med stor inlevelse fullt upp med att göra sina egna freakshakes. Och jag hade även idag lärt mig ett nytt ord!


Jättesmarriga, la sig som bomull kring lilla midjan
 
 

 I går helt plötsligt spatserade Cesars bror Julius in i vårt uterum. Han hade säkert hört talas om den enorma mängden av både mänsklig värme och god mat. Han gick en liten inspektionsrunda och sen försvann han. Julius är också en Devon Rex och precis lika fin som Cesar. 


Just nu ligger den här killen och snarkar i favoritfåtöljen, påminner lite om en kanelbulle.

 
ÄNTLIGEN får jag basunera ut denna underbara nyhet. En månad sen vi vittjade brevlådan och fann den här. Det vankas bröllop 💗 
 

 Tänk vad fort tiden går. I morgon blir den här ständigt glada killen 8 månader, helt obegripligt. Han är världens finaste 💙

Nu ska jag göra lite nytta. Tidig uppstigning i morgon, Rudolf och jag ska på en spännande utflykt. Återkommer om en vecka...typ. 

Ha det gott!

Med vänliga hälsningar
Ewa

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar