20 maj 2022

UteUrESCBubblan

Halloj!

Här kommer ett litet livstecken från mig. Jag är tillbaka efter en otrolig rolig och intensiv vecka i vackra Turin i Italien. Vi landade vid midnatt i söndags och jag tror inte jag kommit i fas ännu. Bara att konstatera...jag är för gammal för sånt här ståhej, är sjukt trött och känner mig sliten. 

Vi har varit igång från tidig morgon till sen natt i en vecka. Vi har promenerat massor, nästan 8 mil totalt. Vi har varit i Pala Olimpico Arena tre kvällar och det sliter men såklart en otrolig häftig upplevelse. Vi har skrattat massor, haft vissa språksvårigheter, ätit och druckit fantastiskt gott, umgåtts med likasinnade, fått nya vänner, varit på en 24-timmars utflykt till Neive och besökt "våran" vingård. Det här kommer ta tid att smälta. Fattar fortfarande inte riktigt vad vi verkligen har varit med om!

Jag har tagit 593 bilder och massa med filmsnuttar. Visade entusiastiskt bilderna för min käre men inte fullt lika entusiastiske make men han somnade vid bild nummer 117. Kommer självklart komma ett eller annat inlägg om våran vecka så småningom men just nu har jag ingen som helst ork. Jag är orimligt trött och har sen jag kom hem tagit två covidtester som båda visade negativt.

Vi hade såååå kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar