23 november 2018

FredagHelaDagen



Godmorgon på er säger jag och katten.
Helg på ingående, jobbhelg för mig men busig som jag är har jag tagit semester fredag och lördagnatt. Jobbar således endast söndagsnatten innan jag kliver på långledigheten på en vecka.
Har liksom inte tid att jobba! Ska ut och rulla hatt i stora staden med världens bästa Anne. Har nästan  all semester kvar eftersom jag var sjukskriven hela sommaren. Tack för det mina s.k vänner!
Vi kommer bl.a äta gott, dricka ännu godare, besöka den gigantiska vita jättebollen, skratta och kanske gråta lite, kanske besöka någon takbar eller liknande för att sedan sova gott i en hotellsäng med efterföljande hotellfrukost. Älskar hotellfrukostar!
Vilken kanonhelg det kommer bli. Har ni tur kan det bli bildregn här i bloggen så småningom.













 Hälsade på det här gänget härom kvällen. Alessia hade redan somnat. Stella visade mig den nyinköpta luciakronan hon hade fått av Emilie. Hon berättade stolt att hon ska vara Sankta Lucia när det är Sankta Lucia. Längtar tills dess!



Nästa år blir första (men långt ifrån sista) året som Stella kommer att gå med på Melodifestivalen.
Hög tid att börja få in henne på rätt musikspår...HAHAHAHAHAHA! Slog till när Blixten & Co som alla andra körde Black Friday idag.
Själv föredrar jag den "riktiga" finalen men planen är att Stella får växa på sig lite innan hon hänger med oss på den. 2020 gissar jag att hon grejar det. Att orka med pendeltågsåkande, restaurangbesök, taxi, final, ballongviftning, jubel, applåder, trängsel ut från arenan och sen försöka ta sig hem tar på krafterna. Men 2020 är hon 5 och ett halvt, det kommer säkert gå bra. Vi får helt enkelt öva.
Vi börjar med småövandet med genrepet på fredagen alltså. Stella hade frågat Emilie häromdagen när Melodifestivalen började egentligen, för hon längtade så....det värmer gott i mormors lilla schlagerhjärta. Nu blir det inköp av paljettklänning, fjäderboa och andra tillhörande attiraljer med blingbling till henne. Det här med tonartshöjningar kanske är lite för tidigt att ta med henne?

Blir alltså två föreställningar för mig och Emilie nästa år, kommer bli så kul att se vad Stella säger om schlagercirkusen.
Kommer ihåg förra året när hon sett mormor på tv...hihi! Kan kanske bli så nästa år också eftersom vi även i år har platserna mitt i skottvinkeln, hrrmmm?!

Annars denna fredag är som dom flesta andra fredagar. Man är slö och slapp. Ska handla lite till mamma och sedan hälsa på henne. Försöker komma på någon god och lättuggad middag till ikväll. Står mer än still i huvudet just nu.

Ha en trevlig helg för det ska jag ha!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar