6 november 2018

LusseKatterBlommorMopparOchGW

 Tisdag och hög tid att uppdatera! Har väl inte hänt så mycket världsligt under solen mer än att jag jobbat min första helg på mitt nygamla jobb, sovit, umgåtts med mina små diamanter, promenerat med frallan, varit hos mamma och sen förstås det vardagliga bestyret. Det kommer man aldrig ifrån.


Mina fyrbenta hjärtan


I fredags var Emilie ledig och vi passade på att hälsa på gammelmormor.  Men först skulle vi handla lite fikabröd och annat gott att stoppa i gapet. Fanns mycket att välja på.....

Alessia var inte det minsta blyg utan gick direkt fram till gammelmormor och ville sitta i knät 
89 år i åldersskillnad mellan dessa två

 

För första gången blev det en liten kamp när det skulle diskas. Stella har hittills haft ensamrätt om diskborsten men nu tyckte Alessia att det var dags att ta över uppgiften. För säkerhets skull står hon på tå för att nå lite bättre. Jag gav henne disktrasan och som tur var nöjde hon sig hyfsat med den, diskbänken blev mycket omsorgsfullt torkad men långt ifrån torr.


Gladfisen
❤❤❤ 


Rudolf kom hemsläpande med ytterligare en moped. Nu har han 5 eller är det kanske 6 stycken, har tappat räkningen. Den här var enligt maken väldigt fin, nylackad, nya däck och massa annat. Sen att det medföljde en plastback med massa vajrar, slangar, skruvar, muttrar, lysen och annat var tydligen också ett plus. Om den funkar? Det vet man inte och uttrycket köpa grisen i säcken passar in ypperligt anser jag. Färgen?  Inte min favoritfärg men å andra sidan är det inte min moppe. Årsmodell var också högst oklart. Inte det viktigaste, huvudsaken att den är fin. Det börjar bli fullt i garaget nu.


Har väl aldrig haft så fina pelargoner. Köpte i somras två stycken av Mårbackamodell. Tror dom trivs extra bra i vinlådan.


Den här fina blomman bara växer och växer. Den fick jag i födelsedagspresent av Ingrid och den ser ut att trivas i uterummet den med.

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Men trots det är jag så sjuuuuukt trött!  Känns nästan som som jag håller på att bli sjuk.
Var till mamma en sväng, vi pratade och fikade som alltid. Hade köpt med mig lussekatter på Willys till oss. Älskar lussekatter!
Idag var samtalsämnen högst intressanta. Lobotomering, diabetes, epilepsi, tandvärk, Peter Jihde, smörgåstårtor, ouppfostrade barn och slöseriet med toalettpapper var några ämnen vi avhandlade på en timme.
Efter det var det skönt att åka mot Norrboda och hämta Stella från förskolan. Hon blev jätteglad men för första gången i världshistorien ville hon inte gå hem. Men hon kom på bättre tankar när hon frågade om vi kunde leka skola när vi var hemma. Hon är fröken och jag är barn. Klart vi kunde, är så kul att leka skola med henne.

Snart dags för Leif GW Persson på tv, sen bums i säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar