1 februari 2019

HejFredag




Fredag redan och jag har en låååång jobbhelg framför mig. Känns helt okej faktiskt när man har världens bästa jobbarkompisar.
Enda smolket i bägaren är väl att jag missar första deltävlingen från Göteborg. Lyssnade nyss på låtarna och ja, vad säger man? Blandad kompott, högt och lågt, skit och pannkaka och hej och hå.
Skulle inte förvåna mig ett dugg om allas vår Arja tar sig direkt till finalen. Tror även Nano kommer ta sig direkt dit, han verkar revanschsugen och har dessutom en massa rara barn med sig på scenen. Sånt gillas tror jag. Fast jag gillar Wictoria som har en lugn låt i år. Men jag har tro det eller ej ingen solklar favorit.
Hypade flickorna i High 15 tror jag åker ut och tar med sig kanske.....hhmmmm, Zeana feat. Anis don Demina eller kanske någon annan, vad vet jag? Jo, att jag ska kolla på SVT Play så fort tid finnes.


Idag startade jag dagen med sovmorgon. Skönt som attan att sova ända till 8.30. Katten var utstängd i uterummet så jag kunde sova ostört..tack Rudolf som inte släppte in terroristen när han åkte till jobbet.

Åkte till Kungsängen för att hämta Carlos på förmiddagen. Han har fått problem med ett öga som måste kollas upp. Eftersom 3/4 av familjen sitter i karantän efter en magsjuka som försvann lika fort som den kom hämtade jag taxen påklädd, kittad och klar i dörren.
Stella var överlycklig i sin prinsessklänning och ville att vi skulle leka sen när vi kom tillbaka....skulle inte tro det lilla hjärtat sa jag på tre meters håll. Hon är så rolig Stella. "Säg till Anne att jag är magsjuk" sa hon innan jag gick. Jag lovade att framföra det viktiga budskapet till Anne i natt.

Vi var lite tidiga och satt i bilen en stund. Carlos fattade på en gång vad som var på gång och han gick mycket motvilligt med in för att träffa Mirjam som undersökte hans lilla öga. Han hade ett litet sår på hornhinnan. Kan vara att han fått in något skräp eller gått emot något vasst. Tror att det är när han ska välja bajsplats, då ska han alltid in under granar, buskar och annat bråte.
Två sorters droppar i en vecka och sedan ett återbesök, så håller vi tummarna att det har läkt.


Han var helt slut efter besöket och sov sittande i bilen hem. Han lämnades tillbaka med instruktioner om dropparna och sen for jag vidare hemåt igen.
Eller mot Willys rättare sagt. Handlade lite till mamma och hälsade på henne en snabbis innan jag åkte hemåt. Hon är väldigt trött och orkar bara sitta uppe en dryg halvtimme. Fixade lite med hennes tvätt som blivit förväxlad med någon annans, vattnade blommorna, diskade och städade badrummet.
Finns alltid något att göra där.

Nu är det dags för fredagsmys i timmarna två innan jag gör grannkommunen osäker igen.
Ha det bra och simma lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar