8 maj 2020

DagsFörJobbIgen



Hej fredag!
Jobbhelg på ingång...igen! Tycker jag inte gör annat än jobbar helg.  Är inte helt nöjd med det nya schemat.
Sitter just nu och väntar på att Anticimex ska komma och besikta vårt hus. Det görs var fjärde år när man som vi har en trygghetsförsäkring hos dom. Hoppas det går bra och framförallt fort. Jag vill hoppa i säng och sova lite inför helgens jobb.
Jobbade två nätter i veckan, två nätter med en del att göra. Hoppas verkligen att helgen blir något lugnare så jag i alla fall hinner äta min banan under natten.
I onsdags åt jag den i bilen när jag åkte hem, höll på att svimma av trötthet, hunger och vätskebrist.
Det var veckans klagosång!


I onsdags fick jag lite muntra-upp-gott av Rudolf.  Kaloristinna wienerbröd och lite nyttigare vindruvor. Surkål?! Äsch, den burken hade han köpt till sig själv. Tyckte mest bilden blev roligare med en burk surkål...Fick tulpaner också as usual, snäll kille det där.


Veckans leverans av nödvändigheter till mamma. Personalen är fantastisk på servicehuset, alltid glada och trevliga trots dom sliter ihjäl sig som på så många andra äldreboenden och hemtjänstgrupper med underbemanning, slit, stress, brist på skyddutrustning och lite till.
Nästa vecka ska mamma och jag facetima, det blir kul. Har inte träffat henne på 7 veckor, tror jag och jag märker att hon blir mer och mer deprimerad och ledsen.



Igår hämtade jag en uttråkad Carlos. Han hade ledsnat på hemmakontoret och jag tog med honom på en biltur, hästspaning, lite promenader, godisregn och värmande sol. Som tack bjöd han på årets första men inte sista bensprattel.


 Basilikan 6 dagar gammal och snart dags att skörda. Nu har vi beställt ett nytt Botanium. Ett som är större och anpassat för upp till fyra kryddväxter. Man behöver inte ha det i ett fönster eftersom det är en konstruerat med en inbyggd höj och sänkbar växtlampa. Det lanseras inte förrän januari -21 men den som väntar på något gott väntar alldeles för länge....
Snyggt är det också och färska kryddor vill man väl alltid omge sig med?

Ja, men då så. Då går jag in i min bubbla för ett par dagar. Jobb-bubbla? Jobbbubbla? Jobbubbla? Kan någon reda ut hur det stavas?

HÄÄÄJDÅ!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar