13 maj 2020

ZoomMinnenESCGloben



Helgens tre nätter var riktiga fullt-upp-nätter. Fullt fart hela tiden, i och ur bilen, tvätta händerna, sprita händerna, in och ut till boende, sprita händerna, i och ur bilen igen, sprita visir, på med skyddsutrustning, av med skyddsutrustning, sprita mera, tvätta händerna, sprita visir, tvätta arbetskläder, tvätta händerna, sprita, sprita, sprita. Körde till och med handsprit i håret. Man kan inte vara nog försiktig eftersom vi ännu inte erhållit några skydd för just håret.
Vi har provat att ha skoskydd på huvudet men dessa är alldeles för små och bara hälften utav håret blir skyddat. Vilket jäkla skämt egentligen!
Vi jobbar med skoskydd på skallen, pinsamt. Ge oss ordentliga grejer vi ska inte på maskerad direkt!

I går sov jag hela dagen efter nattjobbet. Idag kände jag mig hyfsat utvilad men kroppen värker. Jag uträttade lite ärenden på förmiddagen och sen på eftermiddagen tog jag med mig Ingrid på lite distansärenden i grannkommunen.

Vi är väl alla lite deppiga till mans just den här veckan då ESC-veckan skulle hålla oss sysselsatta i Holland. Ikväll skulle Sverige och The Mamas tävlat i semifinal 1 i Ahoy Arena i Rotterdam och Anne och jag skulle varit på plats ivrigt viftande med våra svenska och norska flaggor.
Blev inget viftande......en hel vecka i Rotterdam var något som vi och alla andra sett oerhört mycket fram emot.

Istället gäller det att försöka roa sig på hemmaplan. Igår körde vi en zoom-date med våra Melodifestivalklubbsvänner. Tre glada tjejer från Skåne och ytterligare en glad tjej som bor i Tyskland. Tog en stund innan alla fått ordning på apparaterna, fjäderboan, skumpan, ljudet, bilden och sen förstå hur allt fungerade.
Men när alla verkade vara på banan så utbröt ett härligt kackel. Blev ett himla tjattrande oftast i mun på varandra (haha) om allt och inget. Mycket om ESC förstås, ett utav våra gemensamma intressen.
Nu har vi övat en gång så nu vet vi hur det fungerar eller kanske vi redan har glömt det?
På torsdagkväll ska vi köra ett "riktigt" möte. Endera ska vi äta middag tillsammans och/eller titta på programmet Eurovision, Sveriges 12:a som SVT sänder. Distansmeeting när det är som bäst!
Jag jobbar såklart och kan bara vara uppkopplad en stund, men det kommer bli kul det med.

Tänk vilka minnen vi har från ESC i Globen 2016.  Vi hade biljetter till alla shower vilket innebar 6 kvällar i rad stående en centimeter från greenroom, galet kul!


Semifinal 2 och vi hejar såklart på Norge



Många biljetter att hålla reda på. 


Anne gillade Globens tak väldigt mycket. Eller också så vilade hon kanske ryggen?





Vi hängde mycket på EuroClub som var placerat alldeles bredvid kungens slott. Där fanns bl.a mycket god och billig mat och dryck. Det var trevligt att bara hänga där i någon soffa och vila sig i form innan vi tog tunnelbanan till Globen för kvällen show. Slank ofta in en stund efter Globen också innan det var dags att ta sista pendeln hem.


På EuroClub tog champagnen aldrig slut...


Stilstudie föreställande fem smått förvirrade damer som distanstjattrar ❤




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar