19 maj 2020

FinnsHopp



Ska väl försöka skrapa ihop ett inlägg, har inte mycket av intresse att komma med dessvärre. Gör ett försök i alla fall.
Redan tisdag och jag är ledig, lite långledig dessutom. Sånt gillar jag. Räknar ner till semestern. Tror det är 11 nätter kvar att jobba. längtar som attan.
I går på efremiddagen åkte jag och Emilie till Thuns i Almunge. En timmes bilresa dit och när vi kom fram trodde vi det var stängt. Hade såklart kollat öppettiderna men den var faktiskt inte en endaste bil på parkeringen.
Upptäckte att det fanns en till parkering lite längre fram och där stod ett fåtal bilar, säkert mest personalens.
Inne på Thuns var det folktomt och det blev en solklar distansering på naturlig väg. Men jag måste säga helt ärligt att jag blev besviken på stället.
Tycker det bara var rörigt och oorganiserat. Hittade knappt något. Det som var någorlunda bra utbud av var barnkläder till mindre barn, typ bebiskläder. 
Men till Stella och Alessia hittade vi bara trosor och strumpor. Och en Greta Gris-t-shirt till Alessia med ett passande tryck av Greta Gris som spelar fotboll. Den, strumporna och trosorna har hon på sig i dag på förskolan berättade Emilie.

Det är lätt att handla till en treåring, lite svårare till en snart sexåring. Hon har lite bestämda åsikter om vad som är fint och mindre fint. Det är bra!
Om nu klädavdelningarna mest var skit så var inredningsavdelningen toppen. Där hade jag kunnat handla massor men nöjde mig bara med en sak (guldstjärna till mig!)
Skoavdelningen hade jag höga förväntningar på då jag är i stort behov av nya gympadojor. Hade sett så mycket bra skor på deras Instagram men hittade inte ett dugg. Mina fötter med defekta utskjutande hälar är inte som andras så jag har alltid problem med skor. Får skavsår av allt! Puma är dom som passar mig bäst har jag under åren upptäckt.
Fanns inte ett enda par Puma trots det låg ute massor på Instagram i veckan. Jag var väl inte tillräckligt snabbt helt enkelt.

I dag ska jag följa med Emilie och hämta på förskolan, det var så länge sen sist jag träffade mina små hjärtan. Längtar ständigt efter dom. Alessia är inne i en sådan rolig period nu. Pratar hela tiden om allt, hon är så förståndig och smart. Vad ska bli av henne kan man undra?
Längtar till semestern då vi kan umgås lite mera. Vi kommer i alla fall få några hela dagar tillsammans allihopa om planen går i lås.

På torsdag är det jobb igen, fyra nätter och det är tufft. Fyra nätter på raken är inget jag föredrar men när schemat gjordes önskade jag det om jag fick vara lite längre ledig någon annan vecka. Och så blev det. Jag är ledig en hel vecka efter dessa fyra nätter och det är jag glad över.

Har som sagt inte gjort så mycket men några bilder har jag, håll till godo.


 Facetime med den här pajsaren ❤


 Jippie, är superglad att våra biljetter gäller nästa år.


Grattis Micke på 70-årsdagen
❤❤❤
Vi saknar dig!


Långt bort i skogen promenad. Rudolf håller duktigt distansen!
Och som alltid, långa benet före....


 Gårdagens inköp på Thuns. Gick inte att ta någon bra bild i motljus när den var placerad på sin tilltänkta plats i fönstret i uterummet. Gillar den!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar