10 juni 2020

3-årsKalasMinBrorOchJag


I går var en stor dag! Alessia fyllde 3 år och det firades med jubel, klang och skönsång som alltid. Emilie hade gjort en superfin fotbollstårta till den lilla fotbollstokiga jubilaren.


En hel kasse med paket från oss.

Alessia hade på morgonen av sin familj bl.a fått svenska fotbollslandslagets matchställ men hade efter en stund frågat var hennes Spindelmannentröja var någonstans ❤ Jo, den var inslagen i mormor och morfars kasse och hon blev förstås överlycklig och svidade om direkt när hon öppnat paketet som också innehöll ett par Spindelmannenshorts. Stor förtjusning!


Fyra tårtbitar gick ner i den lilla magen. Morfar tackade för sig och sa hej då tidigt eftersom uppdrag på båtklubben väntade.


Gräsklipparen med såpbubbelfunktion från oss var rolig. "Solögon" från farmor och farfar.


Min lilla fina treåring med håret på ända, en fläta med rufs, tungan på vift och alldeles alldeles underbar ❤ tänk att du blir storasyster i höst!


På väg till förskolan i morse. Samma outfit och med en mycket omtyckt sparkcykel i present från gudmor Jasmine och Andreas.


Idag har jag varit ute och luftat min bror. Vi tog det väääääldigt lugnt och försiktigt med tanke på vad han helt plötsligt och utan förvarning varit med om för en vecka sedan.
Lätt motion utan överansträngning står på hans to-do-lista numera och ett par bra walkingskor var det han var ute efter. Vi åkte till Outlet och han hittade ett passande par nästan på direkten.

Efteråt bjussade han på fika på Waynes, vi delade på en jättebulle och drack gott kaffe. Pratade om livet, hur fort det kan ändras och vilken enorm tur han har haft. Han tog varken ner skylten än eller ställde in tofflorna kan man lugnt konstatera men det var väldigt, väldigt nära och på det berömda håret.

På eftermiddagen pratade jag med Stella och Alessia i telefonen. Dom frågade om dom fick komma och bada och det fick dom såklart.
Jag gillar spontana besök speciellt när föräldrarna till barnen hade middagsmat med så det räckte även till oss. Parkerade min planerade middagsmat i form av varsin bit torskrygg i kylen, det får bli morgondagens middag.


Lång väntan på någon vuxen innan det är okej att plumsa i

 Efter middagen blev det glassfest på gräsmattan.

Men hjälp! Klockan är mycket, nu får det räcka med ovärderlig och högintressant information från mig. I morgon eller på fredag kommer jag berätta något som garanterat kommer slå besöksräknaren i taket....IGEN!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar