1 juni 2020

TippenToppenHelgMedBadOchSol



Måndag och sol! Helgen som nyss passerat har varit jättebra. Sommaren bestämde sig för att anlända och jag hoppas för evigt.
I lördags följde jag med Stella och Emilie till stallet, funkar att vara utomhus som tur är. Inomhus känner jag av allergin en smula och är rädd att det ska braka loss ordentligt. Så ute med distans till hästarna blir bäst.
Vid det här laget borde väl dom flesta i landet ha svart bälte i grenen distans. Eller inte, dessvärre?
Ja, i alla fall så gick ridningen toppen. Gruppen red på uteridbanan och jag satt på gräset bredvid och hejade på ibland med hjärtat i halsgropen.



















Hej då finaste April ❤


När jag kom hem hade Peter kommit. Vi hade bett om hjälp att få spabadet inkopplat av en kunnig och pålitlig elektriker. Vi är glada att vi har honom. Som tur var ingick det även en liten kurs om hur man sköter badet som t.ex rengöring, pumpar, temperatur, klor, PH-värden m.m. Jag frågade honom massor eftersom vi inte har någon som helst kunskap om detta. Peter har vana av dessa spabad som tur är. Följde vid köpet såklart med en jättemanual som vi kan bläddra i, tjock som en bibel typ. Att  hitta det man undrar över i den när det samtidigt står om många andra modeller än vårat gjorde att jag fick lätt huvudvärk.


Jag sattes i jobb jag med. Alessias och Stellas nyinköpta håvar kom till användning. Jag fångade duktigt upp alla små löv, djur, smuts och annat i håvarna när karet skulle fyllas. Var fasen en heltidssysselsättning.

Sen var det bara att vänta.........ända till nästa dag då temperaturen stigit till 38 grader och vi kunde plumsa i.


Premiärdoppet! Med en inte alltför engagerad fotograf, skugga och oskärpa...pjiuuu!
Jag, Alessia, Emilie, Stella och ingen ville kliva upp.


När lilla familjen åkt hem så välkomnade vi Ingrid till middag med dopp. Här kom som tur var Erika lägligt och tog betydligt bättre bilder på tanterna i badet.


Hann med ett tredje dopp senare på kvällen. Sen var simhuden mellan tårna ett faktum.

Nu ska det bara iordningställas lite piff runt badet. Men det får ta den tid det tar. Huvudsaken är att vi kan bada. Men ett insynsskydd mot grannen står först på listan.


Fick så fina favoritblommor av mina barn och Ingrid. Tack rara!


Sommarens första utefika ❤ 


#4 GOMEZ 
Laddar för fotboll på gräsmattan. Vår lilla fotbollstjej på snabba fötter och tryck i högerdojan.
 

Bättre Mors Dagsgåva finns inte. Blev jätteglad! Tack mina ❤❤

Jahapp, nu är det slut på det roliga. Ledigheten övergår till fem nätters jobb den här vecka. Måndag, tisdag och hela helgen. Låt det gå undan....semester snart!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar