4 juni 2020

HejDå




Godkväll i stugan!
Fem nätters jobb den här veckan var planen. Men dessvärre var jag tvungen att lämna WO till helgens tre nätter. Känns jobbigt att ringa sig sjuk när jag vet att läget med vikarier till helgen är bristfälligt.
Jag mår allt annat än bra. Nacken, vänster axel och arm värker konstant. Har svårighet att lyfta eller röra armen. Doktor Ewa har satt diagnos, är med all säkerhet en rejäl muskelinflammation (har haft samma problem tidigare) och då är det dom fyra gyllene V:na som gäller:
  • Vila
  • Värme
  • Värktabletter
  • Varmt spabad 


Vi badar varje dag. Idag kröp jag ner själv mitt på blanka förmiddagen. Känns fantastiskt bra med massage, bubblor och 38-gradigt vatten. Bra present!


Har efter 12 år i kommunen sagt upp mig. Vad jag ska göra nu? Ingen aning faktiskt men jag hoppas det kommer fixa sig. Annars får jag väl gifta mig rikt? Eller ännu bättre, pricka in ett par miljoner på Lotto? Tre månaders uppsägning så i början av september står jag till arbetsmarknadens förfogande som det brukar heta.
Snart har jag semester, blev lite extra lediga dagar i och med min sjukskrivning i helgen.  Har jag räknat rätt är det 42 dagar att sparka mig trött på innan jag är tillbaka på jobbet i mitten på juli igen.

Japp det var väl dagens information från UT (som det så käckt brukar stå i våran dokumentation på jobbet)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar