8 juni 2020

OroRekordFamilj



Hahaha, vill jag ha besöksrekord här på bloggen ska jag alltså antingen skriva om två muppar (varav en har sagt upp sig) som badar spabad eller om en liten halvfärdig prins vid arbetsnamnet Martin. Besöksräknaren slog i taket, fjong superkul!
Få vi se vad som kommer slå dessa inlägg, kan tänka mig att det blir när lilla Prins Gomez tittar ut. Vilket inte kommer ske förrän vi hackar tänder och svär över snön.

Annars då? Helgen här har varit bra. I alla fall hyfsat om det inte vore för värken. Har mest legat i badet eller i soffan med min braiga nackvärmare på högsta effekt.

I går packade jag en papperskasse med nödvändigheter och Rudolf satte gps:en på Danderyds Sjukhus eller förresten han BORDE ha satt gps:en på Danderyds Sjukhus. Innan vi var framme hade vi varit halvvägs till Norrtälje. Tror faktiskt stackarn bara hade lite otur när han tänkte, därav felkörningen.
Vi kom i alla fall så småningom fram till rätt destination och jag studsade ut och satte fart mot entrén, men där var det tvärstopp. Satt någon trött vakt i varselkläder med en flaska handsprit bredvid sig.
Till slut fick jag i alla fall komma in till informationsdisken där jag berättade mitt ärende för flickan bakom disken medans jag ivrigt spritade mina händer.

Owe hade dagen innan berättat exakt samma sak fast då från sin telefon i sin sjuksäng.
Jag ringde sedan till avdelningen och sa att jag stod i huvudentrén med nödvändigheter till min bror. Strax därefter kom en undersköterska ur hissen och jag kunde överlämna kassen till henne. Passade även på att fråga om Owe pratade hål i huvudet på dom men nej hon skrattade och sa att så frisk är han inte ännu.
Nu håller vi alla tummar att han kryar på sig, det var en otäck historia han drabbades av i tisdagskväll. 

Idag har vi haft hela tjocka släkten hos oss vilket inte alls är många. Sju stycken är alldeles lagom....snart blir det åtta vilket funkar bra det med såklart.
Vi badade och bubblade i omgångar, Rudolf grillade grillspett som vi åt tillsammans med massa goda grejer. Lek i lekstugan, fotboll på gräsmattan och glassfest hann vi också med.
Blev ett bra slut på veckan trots jag blev livrädd, orolig och fick mig en tankeställare i onsdagsmorse när Owe ringde svagt från sjukhuset. Har väl aldrig hört honom så ynklig och svag.


Årets grattisannons i lokaltidningen. Blir lika irriterad som alltid, varför blir bilden så dålig. I min mobil är den knivskarp. Kommer klaga!


Ett skepp kommer lastat med överlevnadskit till sjuklingen


På väg hem från sjukhuset bjussade Rudolf på lunch. Maten var jättegod men själva stället var väl sådär. Personal i munskydd som varje gång dom pratade drog ner skyddet, blir galen på all denna okunskap. Vi blev så mätta att vi inte behövde äta någon middag på kvällen. Blev istället lite ost, kex och vin.


                               Jogge, Stella, Alessia, Martin och Emilie var först i kön till badet.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar