12 juni 2020

NyttJobbRedan?!



 Hej på er mitt i natten!
Torsdagen har övergått till fredag och en härlig helg ligger framför oss. Massor med skoj händer kommande dagar.
I morgon ska jag på lunchpicknick med världens bästa Johanna. Det var så länge sedan vi träffades och jag saknar henne varje dag.
Vidare måste jag handla lite nödvändigheter på The Big W och ett besök på Systembolaget blir det också.
På kvällen är det dags för B&B&B vilket betyder Bubbel & Bad & Brakmiddag. Det brukar gå till så här: Ingrid och jag ligger i spabadet, pratar om viktiga saker och dricker bubbel medans Rudolf arbetar i sitt anletes svett, springer mellan köket och grillen och tillagar en delikat brakmiddag till oss. Gissar på minst trerätters. Låter som en bra kväll!

På lördag är vi bjudna hem till Inger och Niclas på middag, det kommer som alltid vara jättetrevligt och supergott.


 Eftersom Stefan Löfven sagt ja säger jag också ja! JAAAAAA! Vi packar in oss i bilen och åker iväg men självklart bara om vi är symtomfria. Jag kopplar ner, kopplar ur och kopplar av. Men kanhända att det dyker upp något Instagraminlägg under veckan.

Just ja! Sex dagar efter jag sagt upp mig blev jag erbjuden en fast nattjänst på ett nybyggt  demensboende som kommer att öppna den 1/9 i en kommun nära mig.
Jag kommer vara med från uppstart och jag har fått ett riktigt guldschema! Så det gick med andra ord käpprätt åt skogen med den förväntande arbetslösheten, inte ens en dag fick jag vara arbetslös.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar