20 december 2020

NisseFisarBlängsyltaOchDatorstrul

 Heippa!

Idag hände något roligt, som att skruva tillbaka tiden till sent 80-tal. Det gick förbi ett helt gäng med människor här på gatan. Dom stannade utanför vårat hus och stod länge och tittade. Jag trodde först det var några som skulle till våra grannar men när dom kom tillbaka efter en liten stund förstod jag att så var inte fallet. 

På tillbakavägen stannade dom igen och jag var just på väg ut för att åka och handla nya julgranskulor på Dollarstore.

Dom främmande människorna började prata och sa att vi hade ett sånt fantastiskt fint hus och att vi pyntat så vackert.

Jag tackade vänligt för berömmet och mindes tillbaka till när vi bara hade bott här några år då var det vardagsmat att folk stod och blängde på gatan utanför.

Pettssonska Palatset, finns endast i ett exemplar

Annars så har jag idag förberett lite Nisse-Liten bus. Alessia och Stella kommer hit på förmiddagen i morgon för att hjälpa oss klä julgranen. 

Det har buset gillades när dom var här förra veckan. Alla vågade lukta på Nisses fisar utom Alessia. Stella genomskådade det hela och sa att det luktade vinäger och det var precis vad det gjorde också. Jag hade haft i vinäger i burken, skakat om och sen hällt ut.


Min lilla tomte laddad för sista dagen på förskolan innan jullovet börjar ❤

Nu ger jag upp. Ingenting fungerar med Blogger just nu. Får inte fram några bilder och allt går på halvfart. Tänkte visa er Nisses kommande bus men det gick åt skogen med bilderna.

Kära Tomten! Jag önskar mig en ny Mac Book eller Pro i julklapp för den jag har är 11 år gammal och börjar bli ganska trött. Fast helt otroligt att jag haft datorn i 11 år utan några som helst problem, har alltid fungerat felfritt. Älskar den!

I morgon är det fjärde advent! Och snart är det som tur är slut på det här skitåret. Är rädd att nästa år blir exakt likadant...puh!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar