4 december 2020

PisseNisseOchAnnatSvammel

 
2019 års absolut sista Instagrambild. Gick så där med alla planer. Det enda som inte gick åt skogen var att vi fyllde 60. Det hade i och för sig varit jäkligt kul om det också hade blivit inställt. Hade väl räckt och stanna vid 59?
Köpenhamn blev vackra Kivik på Österlen, ESC i Rotterdam blev inställt likaså vår resa med vingänget till Champagne i Frankrike. Någon ny liten katt blev det inte heller men däremot blev vi lyckligt  förärade med ett nytt litet barnbarn. Vilken fantastiskt rolig och fin överraskning ❤ Lilla Leandro väger upp allt och att jag har tre fina barnbarn gör mig så glad och stolt. 
 



 I morgon fyller Lillprinsen 4 veckor, fattar inte hur fort han växer. 
Skulle kunna sitta så här och mysa hela dagarna ❤


 
En annan vanligt förekommande filur i juletid är Nisse-Liten. Han är likt en återfallsförbrytare på besök hos oss igen, för tredje året tror jag. Slår upp sitt läger i köket och lever rövare. Bakar pepparkakor på golvet, lagar makaroner och korv, smular ner halva köket med kex och stökar till. 

Stella och Alessia tycker han är jättebusig och jag skickar bilder till Emilie så hon får visa dom vad han hittat på.


2020 års upplaga av paketkalendern. Själva kalendern härstammar från hösten -86 då jag var 26 år och en hyfsat präktig liten mamma gillade att pyssla. Den håller ännu, bra grejer. Det är långt ifrån 
2 x 24 paket på den men paketen delas frikostigt ut när Stella och Alessia kommer på besök. Räcker inte dessa till så fyller jag på allt eftersom. Tänk nästa år när lillebror kanske är stor nog för paket då blir det trångt. 
 
Jobbhelg på ingång, känner mig superladdad eller inte. Ser i alla fall mest fram emot måndag morgon då jag stämplar ut och går på min långledighet. Har jag sagt att jag älskar mitt schema? 
 

Godnatt! Skönt att jag fick ihop ett inlägg om än halvtråkigt trots det går lång tid emellan dom. Glad att ni orkar hänga kvar. 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar