24 maj 2021

ViLängtarTillItalien

 

Vilken toppentrevlig Eurovisionkväll jag hade hemma hos Anne och hennes rara familj i lördags. Blev bjuden på så mycket gott både på tallriken och i glasen. Pizzorna var magiska! Och tänk att jag visste redan innan vilket land som skulle stå som segrare och valde mycket omsorgsfullt i min gedigna flaggsamling och plockade till slut med mig.....trumvirvel... Italiens flagga!

Skoja! Jag hade bara en flagga hemma och det råkade vara Italiens. Och eftersom Italien låg högst upp på dom flesta bettingssidorna tänkte jag att den blir bra att vifta bort eventuella myggor med så där framåt nattkröken. Hade jag bara hittat min Sverigeflagga hade den fått följa med den med såklart men i stället tog jag på mig min gul/blåa Sverigetröja.

 
 En fjärdedel av ABBA dukade upp i den superfina baren. Glad i hatten som alltid 💞

 Vinglas i ena handen och italienska flaggan i andra. Ser stabilt ut!

 
Lotta dansar pardans med Agneta, sorry Anne!

 
Heja Tusse 💛💙💛

Sverige slutade på en 14:e plats och bettingssidorna hade för en gångs skulle rätt.........

...... och glädjen visade inga som helst gränser. Vi ska till Italien om ett år! Men alltså allvarligt Torbjörn, vilken jäkla bild. Jag ser galen ut!


 Här har vi sansat oss en smula. Anne hade fullt upp och avboka alla hotell i Valetta, Aten, Zurich (fast det hade nog Sally bokat om jag minns rätt) och Reykjavik, kan vara några städer till.

Nu ikväll har min ständige sekreterare förhoppningsvis täckt in dom flesta tänkbara arrangörsstäderna Italien. Bokningar i Rom, Milano, Turin, Bologna och några andra städer är klara. 

Bäst i går och alla andra sändningar från ESC var som alltid Edward af Sillén! Helt briljant i sina kommentarer, sjukt rolig, påläst, fantastisk kunnig och alldeles alldeles underbar. Blev många skratt under gårdagens final. 

Ny vecka i morgon och jag är sjukskriven lite mer än två veckor till. I helgen blir det skoj! Längtar tills jag får se Ingrid lång i ansiktet....

Godnatt 💤

Just ja, ni undrar såklart vad har jag för kommentarer om vinnarlåten? Nja.....hårdrock på italienska, funkar väl men det var inte min favorit. Den var annorlunda och det är inte första gången ett hårdrocksgrupp vinner. Ingen har väl glömt Lordi som vann 2006?  Jag gillade Island, Norge, Malta, Grekland och Cypern. 

Godnatt 2.0 💤💤


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar