23 juni 2016

TristessenKanskeÖver




Äntligen så var den här dagen över. Den har varit låååååååång, trist, ensam och så förbannat tråkig.
Försökte mig på tricket att sova bort dagen, men det gick inte alls. Är aldrig trött och är dessutom lite halvskraj att jag inte kommer kunna sova på natten om jag sover på dagen.

Har tillbringat några timmar på eftermiddagen i vår sköna hammock. Gustav var förstås  också med och placerade sig på magen min. Han låg så skönt och sov spinnande tills jag tappade telefonen rakt på honom. Oj, vad rädd han blev och stack i väg med en farlig fart.
Stackars kisse, jag skulle ju bara försöka ta en selfie på oss.

Rudolf skulle komma hem tidigt i dag var planen. Ingen var gladare än jag, men såklart så kom han hem efter 18.00 och inte en sekund tidigare.
Nu är han ledig ända till 5 september! Och jag undrar så hur W ska klara sig utan honom, och hur många telefonsamtal per dag därifrån blir det?
Han kommer om jag har fattat det hela rätt ha telefonen avstängd men måste kanske lyssna av den emellanåt. Är vissa saker tydligen med larm, säkerhet, drift som han har yttersta ansvaret för, trots ledigheten.  Men han behöver i alla fall inte åka dit får jag hoppas.

Nu sitter vi och väntar på att elbilen ska laddas så vi kan åka till Willys och midsommarhandla. Kan säga så här om elbilar....man måste vara välplanerad för att äga en sådan.
Tycker mest det är bökigt, som nu när han kom hem då var den totalt urladdad efter en jobbrelaterad extrasväng innan hemgång. Och det tar minst ett par timmar för den att ladda. Sen när den är fulladdad så kan man åka typ 9 mil.
Finns i och för sig någon slags snabbladdning men det är inget som vi har  installerat här hemma.

Känns i alla fall mer än toppen att jag nu inte längre kommer vara helt ensam på dagarna. Spelar inte så stor roll att han inte är av den mest pratglade typen och jag tror han kommer sova en del första veckorna. Men vetskapen av att jag har sällskap gör mig lugn.
Han är helt slutkörd stackarn, jobbat på tok alldeles för mycket sen W-projektet sattes i rullning oktober 2013.

Så blev det ytterligare ett gnällinlägg.










1 kommentar: