14 juni 2016

CampSWEnngarn

Jag hade en fantastisk kul kväll på Camp SWEnngarn igår, förutom resultatet i matchen då förstås.
Till en början var det inte så mycket folk men framåt matchstart så fylldes det på mer och mer. Barn i Sverigetröjor spelade fotboll på gräset, Rudolf hade snickrat ett gäng vita fotbollsmål av mindre modell.
Från grillen utanför Dammstugan serverades en god pulled pork i hembakat pitabröd med diverse tillbehör för 85:-. Rudolf provade en och tyckte den var mycket god.
Dammstugan serverade hela sin meny och jag var så sugen på Disapizzan så för mig blev det en sådan tillsammans med ett glas rött.
Vi valde att sitta framför skärmen vid långborden som till slut blev fullsmockade med folk. Fanns sköna soffgrupper utanför Dammstugan om man hellre valde det. Storbildskärmen såg man bra därifrån också.
Många hade med sig filtar, stora svenska flaggor, picknick, Bag in Boxer, egna stolar och slog läger på gräsmattan.
Var en härlig stämning. Dock klagar jag på två saker. Något lågt ljud från skärmen, blir lätt lite sorl och tjatter från alla åskådare. Sen att den minsta minsta chipspåsen, ni vet den som det är typ högst en potatis i, kan det vara typ 30 gram kostade 25:-. Inte för att jag köpte någon men Rudolf var lite chipssugen, rena rånet!

Kommer åka dit på fredag också (OM JAG FÅR NÅGON SOM SKJUTSAR MIG DIT, BETALAR NATURLIGTVIS BENSINPENGAR)
Spännande match mellan Italien och Sverige som börjar klockan 15.00. Kommer vara hemma till senast 18.00 så det finns ingen risk att mitt enkla födelsedagfirande med korvtema blir lidande om nu någon vill komma.




 Lennart tog golfbilen hem






Jag vann inte!
 



1 kommentar:

  1. Grattis på födelsedagen! Hipp hipp hurra och allt det där :) Hoppas din dag varit till belåtenhet.

    SvaraRadera