6 maj 2019

FullFartHelg

Måndag och ledig ett par dagar till. Helgen har varit toppen. Full fart som oftast, bara roligheter.
Här kommer den spännande berättelsen om min helg med diverse bilder i bakvänd ordning, håll till godo.

I söndags följde jag med lilla familjen till Svista Gård utanför Uppsala. Kosläpp är ett måste så här års. Har faktiskt aldrig tidigare varit på kosläpp så jag var nyfiken och förväntansfull.
En röd jätteko hälsade oss välkomna och visade oss att här var det dags att svänga höger.

 

Det var fler än vi som tyckte det där med kosläpp lät kul men vi hittade till slut en plats att breda ut våran filt på. Klockan 11.00 kom då själva huvudattraktionerna i full galopp ut i hagen. Så lyckliga djur och STORA! Vi blev lite skraja när dom i full fart kom emot oss. Stella tyckte att lukten inte var i det angenämaste slaget och höll konstant för näsan.....lilla älsklingen!

 

Stadigt grepp kring den snoken ❤ 


När kossorna väl släppts ut så sa det bara poff så försvann typ alla besökare hemåt. Vi satt i godan ro kvar i vårat dike och fikade vad som bjöds på, kanelbulle och mjölk. Kossorna var jätteroliga att titta på. Helst när dom bajsade mitt framför oss, var som att öppna en kran och Alessia var mycket intresserad. Stella fortsatte att hålla för näsan och jag var nära att göra det också just när bajset mötte gräset med ett schhhhhhmack, luktade inte direkt hallonsaft.

En mycket rolig söndag tillsammans med mina små hjärtan. Vilade en stund  när jag kom hem, blev mycket friskt luft och intryck den dagen och det gjorde mig lite trött.


I lördags hade jag bokat våra julklappsbiljetter till ART på Rival. Men Rudolf var i sista sekunden tvungen att hoppa av. Sjösättningen strulade och blev försenad massor så han skulle inte hinna. Klantigt av mig att boka biljetter samma dag som sjösättningen men vi trodde att den skulle vara helgen efter. Efter lite messande hit och dit följde Anne med istället. Tack snälla du!
ART var jättebra, en komedi om manlig vänskap och en vit väldigt dyr tavla. Skratt men även lite eftertänksamhet. Bra kväll! Och Per Andersson, han är ju bara så rolig! Schyffert och Rheborg är favoriter dom med. Bra trio!


Fredagskvällen tillbringades med den här lilla fisen. Som jag älskar denna lilla kille ❤

Nu ska jag strax åka till Bålsta för andra gången idag. Ett besök hos optikern är bokat till 13.00. Ser fasen ingenting...nästan.  Kan förvisso vara skönt att slippa se en massa skit men jag måste ta tag i det här nu.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar