8 maj 2019

MormorÄrSötast



Snart midnatt och jag ska strax göra ett nytt försök att sova. Gustav tyckte det var en bra idé att vilja gå ut precis när jag höll på att somna. Lika bra att vänta tills han behagar komma in igen.
Tittade på Java Whiskers instastory nu i kväll och det var så sorgligt. Alla katter flyttade i dag till sina nya hem och det är jag självklart glad för men jag tycker det är sorgligt ändå. Fina Birk låg där i sin transportbur och undrade nog vad som skulle hända. Och Barbie som vi lekte med hela tiden när vi var där, så galet söt och social. För att inte tala om Frasse ❤ stiliga Frasse!
Nu kommer det flytta in 9 nya katter från katthemmet Solgläntan och jag och Erika kommer givetvis så småningom boka en tid för att hälsa på.

I går var jag till optikern och det var väl inget vidare glatt besked jag möttes av. Vit käpp, operation eller glasögon, det är frågan?

Idag hade jag turen att få träffa både Alessia och Stella. Alessia var lite racklig så Emilie var hemma med henne. Full fart ändå på barnet. Jag hängde med till Willys när dom skulle handla och sen åt vi korvlunch här hemma. Eller Alessia åt ingen korv alls utan hon körde på den vegetariska biten, tomater och lite vindruvor.

Hämtade Stella som jag lovat strax efter 15.00, hon blir så glad när jag kommer. Stannade och pysslade tillsammans vid hennes nya skrivbord som hon är så stolt över. Den glädjen när hon berättade för mig att pappa och mamma minsann hade köpt ett skrivbord till henne OCH
dom hade både dammsugit, torkat golvet, flyttat stora garderoben till deras sovrum och gjort så fint...underbart att se henne så lycklig!





















 Förresten så sa Alessia idag att mormor var sötast i världen, det ni ❤


Och där kom Gustav in igen och placerade sig lite nonchalant i schäslongen (eller kalsongen som Stella säger) Bäst att hoppa i säng snabbare än en oljad blixt och hoppas att jag i alla fall får sova ett par timmar innan det är dags för 03-pinken för Lill-Chefen ❤



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar