24 maj 2019

MysDagMedGullFisarna

Motljusfralla
 
Toppendag igår, Alessia och Carlos kom strax efter 9.00. Emilie och Stella skulle till Busfabriken i Uppsala med vänner eftersom förskolan är stängd torsdag och fredag för planeringsdagar.
Lillfisan har varit lite febrig sista dagarna och fick ha en lite lugnare dag hos mormor. Men lugn....var full fart hela dagen och vi hade så himla roligt.
Carlos var också nöjd att få vara en heldag hos mormor. Gustav höll sig på övervåningen långt från dom båda läskiga gästerna.


Bilar och motorcyklar är klara favoriter hos Alessia. Carlos vill vara med han med och har inga som helst problem med att ligga och sova mitt i leken.


Det regnade hela dagen, så trist. Hade tänkt gå en långpromenad men det fick bli en snabb runda runt kvarteret när regnet var lite mindre ihållande. 
Alessia valde såklart att ta bilen och som hon sparkade, jätteduktig. Hon blev lite sur när promenaden tog slut, ville åka mera bil. Carlos var däremot nöjd, han avskyr när det regnar.


Han sittstrejkade och ville inte röra sig en centimeter stackarn. Carlos är duktig på att hålla sig när vädret inte är det bästa, lilla fryslorten.

Idag är förskolan också stängd, Emilie är hemma med flickorna och jag får chansen att träffa dom idag med. Vi ska hälsa på gammelmormor och sen ska vi, eller morfar rättare sagt, göra pizzor till middag åt oss. Hoppas vädret håller i sig, än så länge skiner solen i alla fall.
Ha en bra helg för det ska jag ha!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar