13 november 2019

PippiPizzaOchSnartLedig



I söndags var det den stora flyttdagen för Erika. Rudolf och Jogge tömde hennes förråd på Storage 24 och packade in det i jobbarbilen med tillhörande släpvagn och åkte mot Råcksta. Väl framme hos Erika gick det enligt säkra källor i en farlig fart. In i hissen med flyttlådor, soffa, köksbord, stolar, bokhyllor m.m. Det är ju långt ifrån första gången Rudolf och Jogge hjälper Erika med flytt. Kan det här vara kanske åttonde gången på cirka 10 år?
Jag, Emilie, Stella och Alessia åkte dit senare på eftermiddagen och inspekterade. Det är aldrig kul att flytta, det tar tid att få i ordning allting. Vi försökte hjälpa till med det vi kunde. Vi diskade det mesta som stått i förrådet i drygt två år. På lördageftermiddag ska Rudolf och jag åka dit igen och hjälpa henne med det sista.


Snart framme!
 

Som sig bör så åt vi flyttpizza, det är sen gammalt.


Direkt ur kartongen ........
 

Det var fantastiskt gott. Det var länge sedan jag åt köpt pizza som här hemma är bannlyst enligt maken. Han föredrar hemmagjord och som tur är gillar jag det också.

I natt är den min tredje och sista natt för den här veckan. Måndag och tisdagnätterna gick väldigt bra. Toppenkollegor, mycket skratt och inga tunga marklyft.
Har som tur är inte haft så fasligt ont och har därmed inte behövt tagit en endaste Alvedon på flera dagar. Skönt!

Snart dags för mat, idag gör vi det enkelt för oss. Flygande Jakob med ris, en god 80-talsfavorit som vi gillar båda två trots att det är pippi som Rudolf inte diggar så värst mycket. Men butiksgrillad går bra som tur är.

Japp, där kom maken tillbaka från sin powerwalk runt bygden. Borde nog travat med men pallar inte hans tempo, han ångar på som fasen pojken!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar