15 november 2019

SaknarGustavEnormtMycket


Jahapp, som väntat blev det en omöjlighet att somna ikväll. Sov extra länge i dag efter nattjobbet och då brukar det alltid sluta på det här viset.
Ingen idé att försöka sova när man inte är det minsta trött. En kopp te och stirra sig trött på datorn brukar funka.

Tror faktiskt jag har glömt och berätta om att vi var på Hamburger Börs i september och såg Ola Salo. Som jag längtade till denna dag och sen blev det mest skit allting.
Jag bokade biljetter i samma minut som dom släpptes den 10 mars och hade turen att få kalasplatser till självaste premiären. Slog på stort och bokade s.k Premiumplatser vilken innebär en 3-rättersmeny nära scenen för bästa upplevelse.
Sussie som alltid är så snäll fixade ett rum på Downtown Camper by Scandic som ligger några hundra meter ifrån Börsen.
Vi var med andra ord laddade för ett dygn i stan och att jag äntligen skulle få uppleva min absoluta favoritartists extravaganza rockshow.

När sedan dagen D var inne den 26 september var det inte längre lika roligt. Det var nämligen samma dag jag hade pratat med Gustavs veterinärer och i samråd med dom bestämt att våran Prins skulle få somna in.
Jag ville i alla fall vänta till över helgen så resten av familjen och Gustavs styvmamma Ingrid skulle få en chans att ta farväl.

Så det var två ledsna själar som satt på dessa kanonplatser och åt gott medans vi såg Olas helt fantastiska show.
Men så här i efterhand minns jag knappt någonting. Mina tankar var någon helt annanstans. När vi kom tillbaka till hotellet somnade Rudolf fort medans jag låg och var ledsen och bara ville åka hem. Tror inte jag sov någonting alls den natten faktiskt.
Jag ville bara åka hem till vår lilla kisse som var alldeles ensam där i mörkret hemma. Räknade timmar tills hans liv skulle släckas, usch det var hemskt.

Funderar på att boka nya biljetter till showen, kanske bara barbiljetter. Men det verkar ganska utsålt har jag sett.

Idag är det 45 dagar sen Gustav somnade in och idag har det varit en riktig skitdag, Jag saknar honom så fruktansvärt mycket.
Det kommer troligtvis bli en ny katt här i huset men vi väntar tills i vår. Jag vill adoptera en liten katt från Java Whiskers, kattcaféet med omplaceringsverksamhet. En katt som kommer få ett #foreverhome hos oss och med stor risk att bli bortskämd.
Nu har grupp 4 flyttat in på cafeét. Erika och jag har hälsat på både grupp 1 och 2. Grupp 3 klarade vi inte av eftersom en av katterna var en kopia av Gustav.
När grupp 4 presenterades när dom flyttade in blev jag helt tagen, speciellt två stycken gick direkt in i mitt hjärta.
Så fina katter som är mer än några andra värda ett tryggt och kärleksfullt hem. ❤


 (Bilder lånade från Java Whiskers)




Sveriges bästa manliga artist enligt undertecknad.

Jamen, då gör jag väl ett nytt försök att hitta John Blund, godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar