24 januari 2020

VakenvilaMusslorOchSnartMello!



Efter tre nätters jobb är jag helt slut som artist. I går när jag gick av tredje och sista natten försökte jag sova lite kortare, det försöker jag alltid. Anledningen är främst att jag tror att jag ska kunna vända tillbaka dygnet och sova normalt på natten. Tror helt ärligt jag aldrig lyckats med det. Var vaken nästan hela natten i natt med. Hann med mycket från soffhörnet i halvmörkret. Skrev matlista, planerade lite annan hemligt, tittade i kapp Farmen och Torpet på Ipaden, anmälde min arbetsolycka till AFA-försäkringar, kollade på lite fina katter på olika katthem som behöver ett nytt hem, blev medlem i Kattstallet, skänkte en gåva som täcker kostnaden för kastrering och id-märkning för en katt på Kattstallet, betalade räkningarna, läste lite bloggar (faen, vad folk har det eländigt!) och tjittjattade med Anne på messenger, även hon hade  sömnproblem.
Anne hade förresten hittat en intressant artikel i tidningen Land som hon skickade över. Den passade in på oss båda. "Släpp sömnpaniken-och njut av vakenvila istället" Bra artikel! Nu har vi vakenvila på nätterna alltså. Älskar vakenvila!
Somnade i alla fall vid 4.00 och sov ända till 9.00 i morse, jätteskönt!

Idag har jag fått lite gjort som tur är. Handlade på Coop i Norrboda,  en sväng på Dollarstore, besök hos mamma, tände ett ljus i minneslunden, pratade i telefonen med Owe och sen behövde jag vila lite.

Blev sugen på blåmusslor så jag satte fart mot Coop för att för en gångs skulle helghandla där. Är ju mer en Willystant jag. Men ibland när man vill ha det lilla extra får man bege sig några kilometer söderut.
Musslorna och resten av helgmaten inköpta och sen såklart det vanliga inköpen till mamma. Tre bananer, två tråg vindruvor, fyra pecanwienerbröd, en liter mjölk och en knippe tulpaner. Samma lika två dagar i veckan.


16 år sedan min lilla pappa somnade in. 
 

 VIKTIGT!




På Dollarstore var det extra fint pyntat bland kattmaten. Tänk att Mellocirkusen drar i gång nästa helg, äntligen! Fast jag är sjukt besviken. Vi får nytt schema från den 17/2 och det innebär att jag bara kommer kunna se deltävling 2 och Andra Chansen. Resten av lördagarna jobbar jag, grattis!
Finalhelgen, då jobbar jag också, måste ansöka om semester snarast. 


För Anne och mig startar finalhelgen redan på fredagen med MELFEST WKND 2020 på Nalen. Ska bli så kul att äntligen få återse alla härliga vänner från Melodifestivalklubben, hotellövernattning med Anne på Scandic Park för att sen på lördag eftermiddag möta upp resten av gänget för restaurangbesök innan vi tar oss till Friends och årets höjdpunkt. Ska bli kul att se Stellas reaktion när hon nu i år får se finalen på riktigt sittandes på mycket bra platser på parketten. Mormors lilla schlagertjej ❤


Stella rustad för genrepet 2019



Blåmusslor gör sig aldrig bra på bild, men gott var det. Rafsade fram en flaska vitt ur vinkylen som passade bra till musslorna.


Igår tog Carlos och jag en lunchpromenad vid stallet. Taxen var inte det minsta intresserad av hästarna. Däremot var hästarna väldigt nyfikna på honom.

 

Dagens Gustavbild
 Bland dom första bilderna jag tog på honom när han flyttade in hos oss. 
Lilla killen, cirka 1,5 år och ljuvlig!
Älskar den här bilden!  



 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar