17 februari 2020

KalasUteblivenSnöOchHårtJobb



Godkväll alla vänner i slott och kojor!
Helgens tre nätter avklarade och jag pustar ut. Dom gick bra trots att vi hade galet mycket att göra. Lördagsnatten sattes det för mig ett nytt rekord med 36 eller var det 37 besök, minst sagt fullt upp. Tur att jag har världens bästa jobbarkompisar. C kollade sin stegräknare på morgonen och jorå, dryga 9000 steg travade vi på en natt.
Vi hann knappt fika eller äta något heller eftersom vi var på språng runt om i kommunen hela natten. Natten gick i alla fall fort och fortsätter det så här blir man väl smal på kuppen, det är ju toppen!
Nu vilar jag ut tills på fredag då jag jobbar helgen igen. Kände mig trots hårt slit otippat bra i både kropp och knopp när jag vaknade idag på eftermiddagen, trodde jag skulle ha jätteont.

Men vädret?  I natt var det 10 plusgrader och senare framåt morgonkvisten var det 5-7 plus. Rena midsommarvädret. Det var dessutom för första gången i år ljust på morgonen när jag åkte hemåt, finns alltså hopp om våren, värme och solsken. Längtar!


Med tanke på hur vädret såg ut precis för ett år sedan skrattar jag mig lycklig. Höll inte på att komma hem från jobbet en morgon. Insnöad och inplogad på parkeringen och sen var jag livrädd att halka i diket på vägen hem. Och när jag väl kom hem fastnade jag på gatan som givetvis inte var plogad när jag skulle parkera. Tur att det var en lördag, jag gick in och sov medans Rudolf skottade.


Carlos hade det jobbigt med så mycket snö. Stora problem med att vattna träden i allén.


I fredags var det inte bara Alla hjärtans dag utan även Carlos födelsedag. Enkelt inslagna paket till Lillfisen så han kunde öppna dom själv och varsin presentpåse med lite bra-att-kläder,  fredagsgodis och varsin bomb till Stella och Alessia. Badbomb ska jag kanske tillägga.
Vi blev bjudna på god fredagsmiddag med efterföljande hemmagjord tårta. Mumsigt!


Carlos fick vare sig han ville eller inte hjälp med paketöppningen av sin hjälpsamma lillasyster.


Liten Carlos ❤


Lite äldre Carlos men fortfarande samma sköna sovstil och alldeles alldeles underbar ❤


Suddig bild på en glad nybliven 7-åring med sitt nya ben som tydligen enligt föräldrarna gör så hans små rara fisar blir fler i antal. Säkert med en annan arom också....


Jajajmen! Blommor till mig, tackar!


Passade i fredags även på att besöka bästa frissan och klippa pannlugg...skoja. Men en bra bit på längden blev det och sen trollade hon som alltid bort det gråa med ett par deciliter färg. Har tydligen självfall som det så vackert heter, märktes när håret blev kortare. Får ingen ordning alls på frisyren men jag är nöjd ändå. Gillar att se rufsig ut och har varken tid, ork eller lust att styla barret vareviga dag. Finns värre saker att oroa sig över, vem som kommer vinna Farmen t.ex.

 




 

















Älskar Facetime


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar