10 februari 2021

KommerIntePåNågonPassandeRubrik

Kylhelvetet fortsätter och jag fryser. Är i dessa bistra tider oerhört glad åt våran braskamin som värmer oss. Man skulle kunna säga att den går varm...haha!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Såg dessa hundmössor på Instagram, vore väl något för er som har hundar? Eller inte, Carlos skulle aldrig någonsin sätta på sig en sådan. Jag undrar om det verkligen är på riktigt, köper folk dessa?

Har var riktigt kallt på nätterna ett tag nu, runt 16 grader. Enda fördelen (om det ens finns fördelar med vintern) är att isen på bilrutorna är tämligen obefintlig. Sånt gillas av trött nattarbetare som inget hellre vill än att komma hem fort på morgonen.

 
Jobbade i helgen och missade därmed deltävling 1 av Melodifestivalen. Hann precis in på avdelningen när det var tre bidrag kvar att lyssna på. Resultatet blev väl som förväntat. Danny och Arvingarna vidare till Final. Inga konstigheter tycker jag, gamla meriter och folkkära artister, låtarna går att diskutera.

Jag tippade ganska bra, trodde nog att Jessica skulle knipa en Andra Chansenplats. Inte för att jag gillar henne utan för att svenska folket verkar göra det. Men så icke denna gång alltså.

Frågade Stella häromdagen vilka hon tyckte var bäst. Hon svarade Lillasyster utan tveksamheter. Vad hände med mormors schlagertjat? Hårdrock?

Nästa vecka är startfältet ytterst osäkert och svårtippat, det enda jag hoppas på är såklart Dotter. Hoppas låten är lika bra som hennes tidigare.   


Den här ljuvliga lilla killen kom och höll mig sällskap ett par timmar i måndags morse. Vi lekte tittut, killade magen, åt och sen bäddade vi ner oss i sängen. La honom mitt i sängen och bäddade en jättevall med husets alla kuddar runt honom så han inte skulle ramla ur sängen. Överdrivet såklart eftersom han inte vänder sig ännu, men jag är alltid orolig. Orolig för allt! 

Jag kan som vanligt inte sova när barnbarnen sover här. Ingen skillnad med denna lilla prins. Låg och stirrade på honom i 45 minuter för att säkerhetställa att han andades, men sen somnade jag nog i alla fall i 20 minuter men då passade han på att vakna. Så mysigt! 

Tänk att han är tre månader redan, herregud var fort det går.

Nu ska jag strax ge mig ut på en utflykt. Jag ska på personalmöte 14.00 men tänkte först försöka hitta några små men passande Alla Hjärtans Dagspresenter till mina fyra minsta hjärtan.  Det viktigaste är en födelsedagspresent till Carlos som fyller 8 år samma dag. Lilla gubben börjar bli gammal 💙

Ha det gött!

/Ewa




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar