22 februari 2021

PrisaGudÄntligenMåndag

 

I kväll är det dags att ikläda sig arbetsuniformen igen. Fem nätter den här veckan och sedan väntar en långledighet...igen! 

Alltså fatta vilket toppenschema jag har, det bästa man kan tänka sig. Förlåt om jag tjatar om det.

Helgen annars var rätt trist. Var inte utanför dörren alls. Kom hem från jobbet 07.45 i fredags och gick ut första gången idag på förmiddagen. Har mest legat i soffan och smådeppat, längtat efter mina barn och alla mina barnbarn. Sovit en del också och haft ont. Ont, ont, ont hatar det! Tänk att nästan alla krämpor kom samtidigt i och med att jag fyllde 60? Då rasade allt, tragiskt. Är det så här det ska vara nu?

Fick i alla fall en smärre men väldigt trevlig chock när jag väl gick ut. Nästan ALL snö var borta! Fåglarna kvittrade och det kändes verkligen som om vintereländet äntligen är slut och våren kommer med stormsteg. Helt fantastiskt! Bara det gjorde mig på bättre tankar och humör. Vill ha sol och värme.

Jag åkte en snabbis till Leandro och Carlos, mina små älsklingskillar. Båda blev glada tror jag och vi gosade lite grann innan Leandro blev trött och somnade i sin vagn.

Efter bebisgos var det dags för mammagos. Fast på distans...DISTANS! Är det någon mer som börjar tröttna på detta ord, DISTANS!? Hon blev också glad och förvånad att jag dök upp eftersom hon trodde jag åkt till Skåne.

Vi fikade, jag visade bilder på barnbarnsbarnen och sen kollade jag som vanligt eventuella nya döingar på Ratsit, det gör vi alltid. 

Lördagens deltävling då, vad säger vi om den? Jag säger att rätt låtar gick vidare, både till final och andra chansen. Klara och Chipskillen var väl värda en andra chans, gillade dom låtarna också. Perrelli och Tusse spelade liksom i en egen division, så mycket bättre än övriga. Gick in och visade var skåpen skulle stå, vilka proffs!  

Här har väl ändå Anton Ewald lite att lära av Tusse som klarade både sången, segerintervju och framförandet när han gått vidare till final utan att bryta ihop totalt. Man kunde tro att det var hela ESC Anton vunnit men hallå, en ynka deltävling....haha! Bådar inte gott inför en eventuell vinst i finalen (vilket inte kommer ske får jag hoppas)

Mormors kille 

💕


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar