13 februari 2021

LördagMelloFegisar

Lördag igen och inte vilken lördag som helst utan mellolördag. Ikväll deltävling 2 och jag lyssnade just igenom enminutersklippen. Och vad säger man? Går inte Dotter direkt till final blir jag sur, det är den enda låten som håller. Tror hon har stora möjligheter att vinna finalen. Resten? Njaaaa, inga kioskvältare direkt. Men det är vad jag tycker och självklart får andra tycka vad dom vill.

Mina namne Eva&Ewa har en stor chans att skrälla, tror dom tar en finalplats eller i sämsta fall en Andra Chansenbiljett. Det brukar ju gå bra för veteranerna.

Kvällens deltävling ska jag se tillsammans med barnbarnen i Kungsängen. Och jag misstänker att mina hjärtröster kommer gå åt till alla bidrag. 

Annars i veckan har jag inte gjort så mycket, himla skönt att vara ledig. I brist på annat lyckades jag reta gallfeber på en liten ynklig falsk kappvändarmänniska i en grupp på facebook. Hahahaha! Är det något jag ogillar är det folk som ljuger så dom tror sig själva och det var precis det den här lille svaga parveln gjorde och jag var bara tvungen att svara. Är det därför människan går omvägar och inte vill möta mig dom få gångerna vi har sett varandra ute eller på Ica?  En ensam stackare som är livrädd när inte resten av gänget är med och backar upp. Kände mig nöjd efteråt! 2-0 till Ewa.

Hälsade på mina två favoritkillar i torsdags. Fyndade mössor på Lidl till Leandro. Var så billiga att jag köpte tre stycken i olika modeller och storlekar. Den här var lite stor och får sparas till nästa vinter. 

 Carlos gymmar inför Beach 2021

 Ett fullproppat vackert Marrakechfat med frukt gör mig glad!

Den här artikeln i lokalblaskan fick nog många att dra på smilbanden. "På behörigt avstånd till varandra dök personalen upp " Verkligen!

Har ni testat Nick´s glass? Om inte gör det! Fantastiskt god, smakar precis som vilken annan vaniljglass men är så mycket "nyttigare". Jag hade en slatt kvar i burken i går som jag mumsade i mig till kvällskaffet. Enda minuset är väl priset.

Plöjde alla fem avsnitten av den här serien i går. Jag är i chock, finns dessa män på riktigt? Och tjejen som åker till Afrika för att gifta sig med en massaj? Tror inte det kommer bli som hon planerat. Alldeles för stora kulturkrockar. Nästa avsnitt kommer på tisdag. Jag är redo!

Tog med mig brorsan idag till mamma. Han har inte varit och besökt henne sen senaste besöksstoppet i november. Mamma blev jätteglad men kände knappt igen honom eftersom han verkar att satsa på bli Årets Tomte 2021.

Dags att vimma till sig, på med boan och iväg till mina små schlagerpinglor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar