20 februari 2021

MelloSkaldjurIMagen

Hej vänner och alla ni andra!

Törs man gissa på att vintern verkligen börjar sjunga på sista versen nu? Det regnar, jippie och snön smälter, jippie. Istället för att frysa om fötterna och hela jäkla kroppen som jag gjort senaste tiden kommer fossingarna numera gå från iskalla till blöta. Pest eller kolera?

 
Snart i en mun nära mig....möms! 

I kväll vankas det riktigt god middag. Blir skaldjur rakt igenom. Rudolf står sedan någon timme i köket och skalar för tillfället räkor. Var tvungen att tjuvkolla i kassen när han kom från affären som den här lördagen var precis som förra lördagen fiskdisken på Coop. Där är han stammis. Jag såg färska pilgrimsmusslor, en hummer, blåmusslor och räkor. Mmmmm, allt som jag gillar!

Melodifestivalen deltävling 3 i kväll. Går inte Charlotte vidare med sin låt blir jag besviken. Den är grym! Tusses låt gillar jag också, den har jag tippat direkt till final. Resten var inte mycket att hänga i julgranen, svårtippat den här omgången också. 

Kul att Charlotte gillat min kommentar


 Min vilda gissning i kväll. Inte för att jag vill att Mustasch ska gå vidare men dessvärre tror jag andra vill det. 

Jaja, vi får se hur det går. Nästa vecka missar jag deltävling 4 eftersom jag jobbar. Gör inte så mycket, kan kolla senare. Finns andra världsliga saker att bry sig om.

Oj, nu blev jag serverad ett glas prosecco av kocken, tackar!

Ha en bra lördag för det kommer jag ha 💗


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar