4 mars 2021

MinaBästaOchRoadtripPåG

Godkväll i stugan!
Här kommer en hälsning från ledighetskommittén.  Har inte gjort så mycket så här fyra dagar in i ledigheten mer än att vila, slöa, slappa och försöka slå sovrekord. Hittills går det bra! 

Är så glad att jag fått träffat alla mina gulliga barnbarn inte bara en gång, inte två gånger utan tre hela gånger. Tacksam och jätteglad för det, ibland går det alldeles för länge mellan gångerna. Det gör mig deppig. Mina fyra hjärtan 💗💗💗💗

Två lekparker har vi klarat av och sen en dag här hemma med lunch, lek och spabadande. Tycker alla tre växer otroligt fort. Tänk att Stella är 6 och ett halvt år nu, trygg och ansvarstagande, växer så det knakar på längden, gillar att skriva, pyssla, rida, läsa och leka med kompisar.

Alessia, roligare barn finns inte, jag får bita mig i tungan ofta när hon är igång. Hennes mimspel och ordförråd, ja herregud vilket fantastiskt barn hon är. En trygg tjej och aktiv som få, alltid något på gång och älskar fotboll. Idag trixade hon med Carlos boll här inne och jag sa att du får inte skjuta bollen inomhus och hon lyssnade men var såååååå sugen att safta iväg ett skott. Rätt som det var så började hon skutta med lätt bakåtlutad kropp, raka ben och viftande armar i full fart framåt (alla minns väl Ravelli när han räddade en straff under VM-94? exakt så gjorde hon) och både Emilie och jag brast ut i skratt. 

Och så lillen då, 4 månader på lördag och världens snällaste. Han hänger liksom bara med, är nöjd, trygg och skrattar mycket. Kanske tredje barnet blir så "enkelt" att ha och göra med. Hänger med och är tillfreds med det mesta. 

Carlos trivdes som alltid han med. Låg ute på verandan i solen och myste som den soldyrkare han är. 

Utefika i Drömparken i strålande sol, kan man bli annat än glad?

 
När barnbarnen är på ingång blir det pannkaka.

Slängde ihop en fruktsallad också i min fina favoritskål.

 Jag hade köpt badmössor, mest på kul på Dollarstore för 20:- för ett helt paket. Mest på skoj och vi såg ut som svampar allihopa.

I morgon ska jag och Ingrid på roadtrip. En i allra högsta grad nödvändig resa så ingen behöver ifrågasätta och tycka att vi ska hålla oss hemma. Vi ska varken till fjällen eller till Ullared, vi kommer bara träffa varandra som vi har gjort under hela pandemin, jag är dessutom vaccinerad, vi ska bo ensamma i ett hus på Päronvägen cirka 6-7 timmars bilresa bort och i huset har Ingrid lite att fixa med. Ivrigt nyfiken och påhejad av mig. Kommer bli spännande, lite som en skattjakt kanske.

Hög tid att sova, 7.00 är det avresa.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar