24 juni 2019

MidsommarJobbOchHjärtan



Godmorgon!
Nu var jobbhelgen och tillika midsommarhelgen över för denna gång. Gör mig faktiskt inget alls att jobba midsommar. Jag hann med det jag skulle ändå.
Ville förstås hinna umgås med alla mina hjärtan och så blev det, nästan. Jag gick tillsammans med Emilie, Jogge och dom små rara barnen till firandet i Kungsängen. Hjälp, vad mycket folk det var!
Såklart är det mycket folk på ett midsommarfirande men organisering var under all kritik. Två toaletter, minst 45 minuters korvkö och ingen ordning eller struktur alls när dansen började. Stella och jag försökte oss på små grodorna men det måste ha hänt något med våra traditionella ringlekar. Det var liksom inga ringlekar eftersom väldigt få valde att hålla någon i handen.
Var som en stor massa som i sakta mak rörde sig runt stången. Ibland fick man stanna upp, det skulle tas selfies och folk bara stod still...jag blev irriterad!
Kunde inte några ur folkdansgillet styra upp ringarna? Stella och jag höll i alla fall varandra i händerna och gick med knapp styrfart runt några varv, kryssade mellan dom som valde att stå still och diskutera andra viktiga saker medan vi andra gjorde det bästa av att försöka dansa.
Frågade Stella senare om hon tyckte det var kul att "dansa" och hon sa ja, tack och lov.

På kvällen åt Rudolf och jag en sillmiddag som sig bör, typ samma anrättning som på julen och påsken och det vet ni ju redan vad jag tycker om det.
Sedan åkte jag till jobbet och tjänade brödfödan, kan erkänna att jag var lite trött. Är inte lätt att komma igång när man varit ledig i två veckor.


Emilie hade gjort så fina blomsterkransar till henne och barnen. Barnen var dock inte lika imponerade av sina kransar som jag var men Carlos däremot han ville såklart också vara midsommarfin och fick låna Alessias eftersom hon var en aningens skeptisk till påhittet med blommor på huvudet.





 Mossars tjej!


I går medans jag sov var det premiär för en båttur på böljan den blå.  


Första leveransen av tre med finviner och olivolja från La Spinetta damp ner som ett brev på posten. Gick snabbt att få det hemskeppat, inte ens en vecka, imponerad. Nu ska dessa 12 flaskor lagras fint i vinkylen ett par år.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar