2 juni 2019

SnartLedig


Godmorgon söndag!
Räknar ner, har jobbat 3 av 4 nätter och det känns bra. Idag vaknade jag upp till strålande sol och skön värme. En natt kvar och sen endast två stycken kommande vecka.....sen....sen...sen är det semester till midsommarafton, 2 härliga veckor varav den första på annan ort, i ett annat land tillsammans med ett gäng roliga vänner. Jag vet att jag tjatar men det är bara för jag som ni redan vet ser fram emot denna resa något så fruktansvärt. 


 I fredags var Rudolf ledig och han startade dagen med den årliga Dressmanshoppingen. En gång om året, alltid vid den här tiden så går han bananas i närmsta Dressmanbutik.
Jag var lite nyfiken på innehållet i jättepåsen och kunde inte hålla mig till mannekänguppvisningen som brukar vara senare framåt kvällskvisten. Jag tjuvkikade i påsen och....jodå, visst såg jag lite rutigt även detta år. Han gillar rutigt! Färgskalan på kläderna var dessutom som alla andra år....fyra nyanser av blått.
Jag föreslog kvällen innan att han kunde kanske köpa sig något färgglatt...men nja, Huvudsaken han är nöjd och det var han.


Tänk, om en vecka fyller den här välklädda hisskötaren 2 år, helt ofattbart vad tiden går fort. Frallrumpan får ni på köpet ❤❤❤




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar