22 december 2019

StallhängOchGofika


Kul dag idag! Hängde med Stella och Emilie till stallet. Stella fick favoriten Crut och hon blev jätteglad. En söt liten krabat, men det spelar ingen roll hur söt hästen är. Jag höll ändå ett väl tilltaget avstånd i från honom. Man vet aldrig......om han skulle gå till attack eller något liknande.


Ridlektionen gick bra, tycker hon är fantastiskt duktig. Fast jag satt lite med andan i halsen när dom skulle trava....gick lite för fort tyckte jag!
Hon lyssnar på ridlärarens instruktioner och hon kan både styra, stanna och få kraken att röra sig framåt. Heter säkert något annat på ridspråk.
Var kul när Stella en gång sa att hon visste hur man gjorde när man gasade...haha! Var sitter i så fall gaspedalen?


Efteråt så skulle hästen borstas, fixa och hovarna kratsades noggrant innan vi sa hej då till honom.
Alla barnen fick en liten julklapp med tillhörande julkort med personlig text från ridfröken, jättegulligt! Stella var helnöjd!



 Lilla Crut ❤


På eftermiddagen åkte jag och Ingrid på lite ärenden och det avslutades med kaffe och hembakat hemma hos Ingrid.
Hjälp vad gott allt var, behövde knappt någon middag när jag kom hem. I morgon ska vi hänga på låset till Bålsta Centrum. Jag har ett litet ärende jag måste fixa där innan jultomten kan komma.

Annars så är jag mest sur. Har ett litet projekt på gång här hemma, hemligt än så länge. Jobbar lite pö om pö (vad är det för himla uttryck, pö om pö?) med det eftersom min nacke inte gillar stillasittande pyssel i timtal. Får ont bara efter en liten stund. Men ikväll upptäckte jag att jag gjort en riktigt praktmiss och då blev jag sur....som tur är går det att fixa till men inget jag orkar ta tag i nu. Så där frös dom julklapparna inne.

Nu ska jag sova, Rudolf plockade precis ut skinkan från ugnen. Luktar gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar