5 augusti 2020

MusjaktKalasschemaOchSåLiteBarnBarnFörstås



Godmorgon!
Två nätter avklarade och nu har jag en minimal ledighet innan det är dags för min näst sista helg i nattpatrullen.
Jobbade med världens bästa R, A och A och som ni består var trivselnivån på högsta effekt, mycket skratt och tokerier.
Fast i natt var ett A ledig och istället jobbade vikarie K och som tur var blev en det lite fniss då med.

Vi har fått påhälsning på vår arbetsplats. Inte utav någon av alla dessa chefer eller mellanchefer som finns i kommunen och som alla skulle behöva få sig ett riktigt hårt arbetspass för ovanlighetens skull. Ett studiebesök vore väl ändå på sin plats för dom? Komma ut och möta verkligheten?

Nej, den här gästen var en mus. Inte ett dugg rädd men STOR och så oerhört äcklig. Vi skriker högt så fort den dyker upp och det är typ jämt. Men i natt var den efterlängtade och efter en del tjat musfällan utplacerad i ett hörn och jag hoppas den var därinne i lådan. Den syntes i alla fall inte till.

Nu räknar jag ner, har nio nätter kvar innan jag lämnar det sjunkande, oorganiserade och röriga skeppet.
Usch, vad jag kommer sakna alla mina härliga kompisar i patrullen, världsklass på hela bunten. Kunniga, smarta, duktiga, roliga, snälla, kompetenta, gulliga och alla med ett stort hjärta av guld.


Fick förresten det efterlängtade mailet från min nya arbetsgivare i går med bl.a mitt nya schema och lite viktig info inför uppstarten 1/9 där jag kommer vara med från start.

Kommer jag bli förslappad tro, ledig nio nätter var tredje vecka? Fattar ni hur nöjd jag är med det här nya schemat. Mitt absoluta önskeschema alla kategorier.

(Lånat bild utan lov från Emilies Instastory)

I går kom hela familjen Gomez-Pettersson på middag. Rudolf hade kvällen innan stått och trillat sina världsberömda köttbullar till klockan 23.00. Tog tid när jag köpt 2,2 kg blandfärs. Han hade även fixat dom goda "måstetillbehören" d.v.s pressgurka och rårörda lingon.
Alla åt med god aptit och sedan blev det bad för alla som ville. Den här gången stod jag över och även Rudolf som hade fullt upp med disken.








Mina små
 ❤❤❤

Nu ska jag värma lite rester till middag, blev faktiskt köttbullar över.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar