21 augusti 2020

ÄntligenLiteHelgIgen




Efter tre jobbnätter den här veckan kliver jag således på ytterligare en ledig helg. Var ledig förra helgen också, himla skönt med två i rad.
Nu har jag en ledig vecka att se fram emot och sedan jobb nästa helg innan jag säger tack och hej till Håbo Kommun.
Ser fram emot mitt nya schema på nya jobbet. Tänk att alltid jobba var tredje helg och dessutom vara ledig nio nätter var tredje vecka. Som jag ser fram emot det!
Beundrar mina fantastiska kollegor i nattpatrullen som orkar, jag gjorde det uppenbarligen inte. Ni är underbara hela bunten ❤


I måndags var Stella och Alessia hos mig hela dagen. Vi hade jättekul och höll oss faktiskt mestadels inomhus eftersom det senaste tiden varit extremt varmt, i måndags inget undantag.
Skönt att vara i uterummet med ac´n på 20 grader, det är lite mera lagom anser jag. Vi badade också...var väl inte direkt svalkande men tjejerna tyckte det var kul att plaska runt ett tag.

 
I tisdags överraskade jag mamma med det första besöket sen 18 mars. Eftersom det verkligen var något att fira köpte jag med mig varsin jordgubbsbakelse och en liten blomma. Hon blev så glad!
Tog en liten smygbild på henne där hon sitter bakom blomman. Långhårig var hon också eftersom någon frissa inte får komma och klippa henne. Hade bokat tid åt henne samma vecka som det blev besöksförbud och sen var det ju kört.


Har äntligen köpt mig en ny mobil. Älskade den från första stund. Blev en Iphone (SÅKLART, finns det några andra alternativ?) Detta är min fjärde Iphone, har haft en 4:a, 5:a, 7:a och nu en 11:a. Har givetvis inget att jämföra med men en sak är säker....jag har aldrig haft några som helst problem med dessa telefoner. Dom bara går och går och går, som klockan. Helt sanslöst!


Den här lilla killen är hos oss varenda dag. Han är så fin och ger oss så många skratt. Gillar den här bilden där svansen är lite strategiskt placerad mellan benen.

I morgon blir en bra dag, det vet jag redan. Vid 12.00 kommer Martin, ni vet han som kan allt och lite till om champagne och som vi även varit på champagneprovning hos i hans lilla gulliga vinkällare i Gamla Stan.
I somras fick vi frågan av honom om vi ville beställa lite flaskor när han var på resa just till Champagne Frankrike. Vi var inte sena att svara. Han vill leverera bubblorna själv och kommer då berätta lite fakta om varje flaska, vilken himla bra och intressant service.

På eftermiddagen åker vi mot stan för en liten minisemester med bästa vännerna. Skulle det här vara en gissningslek skulle ledtrådarna ungefär se ut så här:
Pendeltåg, takbar, hotell, skratt, bästa italienaren i stada, matkoma, fnitter, takbar, skratt, trötthet, sova, frukostbuffe eller påsfrulle? Det är frågan?

Nähäpp, nu värker nacken av att sitta och glo i datorn och jag är sjukt trött. Det har varit en ansträngande vecka och sömnen på dagarna inte tillräcklig p.g.a olika omständigheter.
Ha en fin helg mina vänner, det ska i alla fall jag ha.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar