28 augusti 2020

StyrelsemöteHundarOchGrinigaTanter




Håll GÄRNA lite AVSTÅND tack! Snäste en dam åt mig i dag på Willys. En dam iklädd ett välanvänt engångsmunskydd!, keps nerdragen över halva fejset och naturligtvis engångshandskar i latex.
Varför i hela världen tror man att engångshandskar skyddar mot viruset? Så urbota korkat! Är exakt samma sak som utan handskar. Pilla på EN grej som någon annan tidigare pillat på som har viruset och sen är handskarna kontaminerade OM man inte har turen att ta av dom på RÄTT sätt. Men då har det säkert hunnit pillats på många andra saker som även dom blivit kontaminerade.
Och munskydd? Inte heller det har jag någon större förståelse för förutom såklart inom sjukvården. Ser dagligen folk som ränner omkring med felaktigt använda munskydd och sen alla dessa munskydd som inte ens är godkända. Vilket inger en falsk trygghet. Okej, om jag själv känner mig risig kan ett munskydd användas men då ska man ju å andra sidan hålla sig hemma och inte ränna ute bland folk.
Roligast är att se alla dessa motionärer som cyklar eller promenerar helt allena med munskydd på.


Förra veckan såg jag ett par i en affär som hade munskydd över munnen bara (heter ju i och för sig MUNskydd) men näsan var fri...herrregud! Kan jämföras att använda kondom enbart på pungen och inte på själva "pappapinnen" (som Sveriges roligaste komiker Johan Glans säger)

Åter till tanten på Willys. Det roliga i det hela var att hon stod med ryggen mot mig med dom latexbeprydda tassarna ivrig rotande bland bananerna.
Jag passerade mer än en meter bakom henne. Svårt att tänka mig att om jag nu skulle ha viruset skulle det då hoppa på henne och landa på ryggen? Nu har jag ju dessutom mina kära antikroppar men det kunde ju inte den här charmiga människan veta.
Den här utläggningen om munskydd och engångshandskar (som sällan används bara en gång) är såklart min personliga uppfattning och självklart tycker vi säkert olika och det respekterar jag.
 

Häromdagen var jag ute och åkte med dom här kompisarna. Champagne direkt från Champagne i Frankrike för vidare leverans till Ingrid. Som tur var höll alla flaskor och ligger nu i tryggt förvar på ett hemligt ställe hemma hos henne.


Jag pratar mycket med mina blommor som ni ser

l




Slog på stort och gjorde en förjäkla god pasta igår. Mozzarella, körsbärstomater, vitlök, bacon, basilika och lite annat gojs. Testa vetja!



Lånade Carlos igår för en liten rask skogspromenad.  När vi gått halva spåret och var på väg hem igen behövde han vila lite. Min lilla fina Carlos ❤


Alla ni som bunkrade och har toapapper kvar sedan hysterin började i mars säger "TUPPEN JA"
Jag tillhörde dom som inte bunkrade och som tur var uteblev den befarade krisen som alla pratade om. Annars hade det kunnat gått så här illa.


Idag började jag dagen hos Anne på 5-stjärniga "Anneraffen Resort". Sussie, jag och värdinnan hade ett mycket viktigt styrelsemöte inför hösten. Planering och bokning hanns med medans vi åt goda räklandgångar och drack receptfritt, nej alkoholfritt sprattelvatten.


Finaste Lotta fick såklart också vara med. Har som den hundmormor jag är alltid hundgodis i fickan. Inget undantag denna gång och Lotta vet såklart att tant kommer med godis ❤ inte konstigt att vi är bästisar.

I morgon ska jag till frissan och sen blir det vila hela dagen innan det är dags att jobba hela helgen. Kommer bli en bra helg, det vet jag redan.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar